Πόσο ακόμη γουρούνια θα γίνουν οι μπάτσοι???

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν γείτονες έστειλαν την αστυνομία σε 2 γυναίκες από τη Ρωσσία επειδή είχαν δυνατά την τηλεόρασή τους (!!)… Οι μπάτσοι που έφτασαν έκριναν σκόπιμο (για τον ήχο της τηλεόρασης παρακαλώ!!!) να προσαγάγουν τις 2 γυναίκες στο Α.Τ. Κυψέλης.
    Εκεί, η μία από τις 2 καταγγέλει ότι ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ (πριν λίγο το mega έδειξε εικόνες από τα τραύματά της) και ΒΙΑΣΤΗΚΕ από 4 μπάτσους. Το γεγονός επιβεβαιώνει και η φίλη της από το διπλανό δωμάτιο άκουγε τις φωνές της.
    Την επόμενη μέρα, η γυναίκα μετά το ξύλο και τον βιασμό αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η φίλη της κρατείται ακόμη καθώς δεν είχε άδεια παραμονής.
    Σύμφωνα με το mega, ο εισαγγελέας έδοσε εντολή να κατατεθεί μήνυση ΚΑΤ’ ΑΓΝΩΣΤΩΝ (και καλά δεν ξέρουν ποιοι ήταν στο τμήμα εκείνες τις ώρες) και μάλιστα η μήνυση να κατατεθεί στο Α.Τ. Κυψέλης (!!)…

    Το γεγονός είναι σοβαρό! Παρ’ όλο που είναι καλοκαίρι, δεν θα πρέπει να περάσει έτσι στο ντούκου!

 

(από το athens.indymedia)

2 thoughts on “Πόσο ακόμη γουρούνια θα γίνουν οι μπάτσοι???

  1. Κάτι τέτοια κάνουν μερικοί απ’ αυτούς που υποτίθεται ότι τους πληρώνουμε για να μας προστατεύουν, και όταν τους κολλάνε τον τίτλο «γουρούνια» θίγονται κι από πάνω.
    Η ανοησία μερικών συναδέλφων τους, αναγκαστικά τους χαρακτηρίζει όλους. Αν δεν έκαναν την πράξη που έκαναν και που είναι φυσικά κατακριτέα, τότε ίσως να λέγαμε ότι κάνανε καλά και τις συλλάβανε, μιας και ξέρουμε τι καρυδιάς καρύδια είναι όλοι εκείνοι που μας κουβαληθήκανε με το έτσι θέλω στην Ελλαδίτσα. Τώρα δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, γιατί τα γουρούνια ήταν αγάμητα!

  2. Το χειρότερο είναι πως στην Ελλάδα, κανείς δεν λογοδοτεί για τις πράξεις του. Κι όσο πιο «ψηλά», βρίσκεται τόσο πιο μεγάλη είναι η αυθαιρεσία με την οποία ενεργεί σε βάρος όλων των υπολοίπων. Από εκεί και πέρα είναι λογικό ο μέσος πολίτης να αντιλαμβάνεται πως οι νόμοι είναι φτιαγμένοι από τους λίγους για να εφαρμόζονται κατά προτίμηση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: