Κα Natela (μαμά του Alex) μας κούρασες…

Οι γονείς του Alex που εξαφανίστηκε (πριν ένα χρόνο στη Βέροια) δημιούργησαν το δικό τους blog (http://natela-veria-gr.blogspot.com/ ) με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης και τη συλλογή πληροφοριών μετά από 1 χρόνο!!!

Κατανοώ και σέβομαι το πόνο τους και την αγωνία τους.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά….

Διότι η μητέρα του Alex κα Natela έχει αποδεχτεί την εκμετάλλευσή της από τα ΜΜΕ με τον πιο άθλιο τρόπο. Οι «αποκλειστικές» της εμφανίσεις κυριολεκτικά έχουν κουράσει. Μπορεί η ίδια να κατηγορεί τις αρχές και την αστυνομία αλλά η ίδια με τη συμπεριφορά της κυριολεκτικά έκανε ρόμπα το παιδί της. Δέχτηκε τη βία από τους δημοσιογράφους που την κλείδωναν στο στούντιο για να της πάρουν μια συνέντευξη. Δέχτηκε την εισβολή των ΜΜΕ στη ζωή της! Τα έκανε τμήμα της ζωής της. Και τώρα δημιουργεί blog για να μας ενημερώνει καλύτερα. Θα εκτιμούσα τη δημιουργία του blog αν το έκανε από την αρχή και έτσι απέφευγε το βιασμό από το ΜΜΕ. Διαλέγει όμως να δημιουργήσει blog τώρα που το θέμα … δεν πουλάει!!!

Συγνώμη κυρία Natela αλλά δεν εκτιμώ καθόλου τη στάση σας μέχρι σήμερα…
Η αξιοπρέπεια έχει πολλές πλευρές….

Advertisements

62 thoughts on “Κα Natela (μαμά του Alex) μας κούρασες…

 1. Ήμαρτον!!!!!
  Μια μάνα χάνει το παιδί της, με τον τρόπο που το έχασε και συ την κατηγορείς ότι έκανε ρόμπα το παιδί της και ότι σε κούρασε με τις εμφανίσεις της στα ΜΜΕ…

  Όταν λες «ΜΑΣ» κούρσασες, ποιον άλλον εννοείς εκτός από σένα;

 2. όχι κι ετσι !!!
  πώς μπορεί να μπεί κανείς στη θολή ανθρώπινη κατάσταση αυτών των ανθρώπων, για να συλλάβει τι πόνο και καπάκι τι κοινωνική απαξίωση πάνω στο πόνο περνάνε για να κρίνει?
  αλληλεγγύη

 3. @πρέζα tv
  Όλοι μας μπορούμε να κρίνουμε και να κριθούμε. Ο ανθρώπινος πόνος σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να οδηγεί σε «τηλεοπτικές συμπρεριφορές»

  @ allu fun Marx
  Πολλά είναι τα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί… Πόσα όμως από αυτά έγιναν τηλεοπτικό προϊόν? Ελάχιστα. Ο Αλεξ όμως έγινε εκτός από είδηση και τηλεοπτικό προϊον.
  Όσο για το «ΜΑΣ» αυτό προκύπτει από το ενδιαφέρον που δείχνει η κοινη γνώμη για το Αλεξ. Τα ρεπορτάζ για αυτό το θέμα παιρνούν απαρατήρητα! Άσε που η καραμέλα «αποκαλύψεις για τον Αλεξ» έγινε πια ανέκδοτο!

  @dimos dimitriou
  Ασφαλώς και είμαι αλληλέγγυος στο πόνο της μάνας.

 4. Ο πόνος ςίναι συνήθως βουβός, όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει και να ωρρύεται για την απώλεια κάποιου προσφιλούς του προσώπου μπροστά σε μια τηλεοπτική κάμερα δεν σου προκαλείται οίκτος αλλά κάποια άλλα συναισθήματα. Σαφώς το διάστημα από την απώλεια του Άλεξ είναι μεγάλη, όλοι μας συμπαραστεκόμαστε στην μητέρα του και σαφέστατα υπάρχουν μεγάλες ευθύνες της αστυνομίας που δεν έχει εξιχνιάσει ακόμη το συμβάν, αλλά ως εκεί, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ένα καθημερινό νέο, ιδίως την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

 5. Δεν ξέρω αν έχει γίνει μαιντανός, εκείνο που μου λέει εμένα το φτωχό μου το μυαλό είναι ότι η αστυνομία είναι τελείως ανίκανη να βρει τι έγινε και η Νατέλα περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι. Σέβομαι τον πόνο της, αλλά η θέση της δεν είναι στα κανάλια.

 6. Αν τον είχε βρει, έστω νεκρό, θα το έπαιρνε απόφαση.
  Τώρα ελπίζει ακόμα. Και ποιος μπορεί να της το απαγορεύσει;

 7. Τα ΜΜΕ την εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν διαφημίσεις κι εκείνη τα εκμεταλλεύεται για να κρατήσει ζωντανή την υπόθεση και να βρει πληροφορίες για το παιδί της.
  Λογικό κάποιος να κουραστεί αφού όλο αυτό κρατάει καιρό, γιατί ως θεατής είναι συνηθισμένος στη στιγμιαία συγκινησιακή απόλαυση. Δεν είναι πραγματικά εμπλεκόμενος, ούτε συναισθηματικά, ούτε πρακτικά.
  Αλλά μπορεί να σεβαστεί το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι είναι, σωστά?

 8. @Δέσποινα
  Τι νόημα έχει αυτή η ερώτηση???
  Διάβασε πιο προσεκτικά όσα γράφω. Δεν κατακρίνω το πόνο της μάνας. Κατακρίνω τη χρήση του πόνου της στα ΜΜΕ!!!

 9. @Δέσποινα
  δεν έχεω πρόβλημα να σου απαντήσω αν και καταλαβαίνω που θα το πας….
  Παιδιά προς το παρόν δεν έχω (μια και δεν έχω πολύ καιρό στον έγγαμο βίο)
  Τώρα λογικά θα ακούσω τα επιχειρήμτα ότι δεν ξέρω το πόνο του γονέα για τα παιδιά του κτλ
  Δεν είμαι «κακός» ή «αναίσθητος» όπως ίσως νομίζεις. Σχολίασα ένα συμβάν και πως αυτό «παίζει» στα ΜΜΕ με ευθύνη της μητέρας.

 10. Το συμβάν για σένα είναι η παρουσία της στα ΜΜΕ. Το συμβάν για αυτή είναι άλλο..Δεν το ρίχνω στο μελό, πίστεψέ με..

 11. @Δέποινα
  Το συμβάν δεν είναι η παρουσία στα ΜΜΕ, αλλά η εκμετάλλευση και η εμπορευματικοποίηση που συντελείται από τα ΜΜΕ στον πόνο μιας μάνας η οποία λόγω ανικανότητος και ηλιθιότητος των αρχών δεν μπορεί να μάθει εδώ και 1,5 χρόνο τι έχει γίνει με τον γιό της. Η σωστή λύση είναιη πίεση με κάθε μέσον στιςαρμόδιες αστυνομικές και ανακριτικές αρχές για να δοθεί επί τέλους μια απάντηση και αν αυτές οι αρχές δεν μπορούν να την δώσουν είναι είτε συνυπαίτειες ή ανίκανες, αλλά δεν αντικαθιστόνται από τον κάθε λογής δημοσιογραφίσκο που κονομάει από τον ανθρώπινο πόνο.

 12. Η «σωστή» λύση, ρε παιδιά δεν υφίσταται ως έννοια, όταν έχεις ΧΑΣΕΙ το παιδί σου, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ΚΑΙ μια ανίκανη (ή ενδεχομένως ύποπτα «ανίκανη») αστυνομία. Τεσπα, η συγκεκριμένη γυναίκα, νομίζω δεν έχει καμία σχέση με μαϊντανούς και άλλες τέτοιες γενικεύσεις..προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ότι μέσα στην απελπισία της προσπαθεί να είναι και «επιλεκτική» σε σχέση με τους «δημοσιογραφίσκους»…
  Εγώ αισθάνομαι ότι στη θέση της δεν θα είχα την ψυχραιμία να υποστώ τον εμπαιγμό των αρχών και η «σωστή» μου λύση θα ήταν πραγματικά κατακριτέα, τόσο από αυτό το blog, όσο και από τον ποινικό κώδικα. Ας μην κρίνουμε τόσο αυστηρά, μου φαίνεται άδικο προς μία γυναίκα που τραβάει τέτοιο κουπί..

 13. Αν ήσουν αυτή η μάνα , που έχασε το παιδί της , δεν θα έφτανες στα άκρα για να μάθεις την αλήθεια; Φαντάζομαι πως αν ήμουν στη θέση της τώρα θα ήμουν στη φυλακή, αλλά θα ήξερα τι πραγμστικά απέγινε. Πως; Δεν θέλει πολύ φαντασία , αποφασιστικότητα θέλει.
  Πιστευώ πως η κ. Νατέλα αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια από που βρεί, (και βεβαίως τα ΜΜΕ είναι οι καλοθελητές, αφού πουλάει).
  Ίσως αν «γυρνούσε» λίγο το μυαλό της ανάποδα… Και επιτέλους όσον αφορά την αστυνομία πρέπει και εμείς να αποφασίσουμε τι είδους αστυνομία θέλουμε. Ο Νόμος ή εφαρμόζετε παντού και πάντα ή ΔΕΝ εφαρμόζετε και στην Ελλάδα όπως όλοι ξέρουμε ισχύει το δέυτερο. Η ΕΛΛΑΣ έχει καταντήσει δέυτερη ΕΦΟΡΙΑ καί κακά τα ψέματα όλους δυστηχώς μας βολεύει…

 14. exei dikaiwma oxi mono maintanos na ginei prokeimenou na vrei ton monakrivo ths gio(estw kai nekro) alla akoma kai na parei to nomo sta xeria ths kai na tous ka8arisei olous toys ypey8ynous.apo astynomia,eisaggeleies mexri kai tis oikogeneies twn anhlikwn paidiwn pou ta katey8ynoun ta kolopaida tous kai ta kanoun mellontikoyssuper foniades. .

 15. kai sy Grhgorh mou an pote sou tyxei na agnoh8ei to paidi sou,apla leventh mou mhn mpeis ston kopo na psakseis na to vreis.Pou na trexeis mwre kai na kourasteis?
  Kane ena allo paidi kai antikatesthse to.Eykola pragmata e?Mono gia kati anegefalous san esena isxyei oti «sas kourase»!!!!!
  Allakse kanali glyke mou an den sou aresei alliws papse na les paparologies!

 16. @nancy
  Η κα Νατέλα δεν είναι η μόνη μάνα που έχει χάσει το παίδι της. Μια βόλτα στο «χαμόγελο του παιδιού» θα σε κάνει να καταλάβεις το μέγεθος του θέματος.
  Οπότε ο πόνος της Νατέλας (για να μιλήσω λίγο κυνικά ) δεν είναι μοναδικός στο είδος του.
  Ο πόνος δεν μπορεί να είναι άλλοθι ώστε να γίνεται αποδεκτός ο «βιασμός» της από τα ΜΜΕ. Ρώτησε να μάθεις για το κλείδωμα της Νατέλας σε στούντιο τηλεοτικού σταθμού.
  Και σε τελική ανάλυση και ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

  Ας ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΗΟΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΠΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
  ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΌΤΕ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΤΕΛΑ.

 17. Αν η Αξιοπρεπεια δεν ειναι η λεξη των σαλονιων για τους > τοτε α)η μανα του ΑΔΙΚΟχαμενου παιδιου δεν την μπορει και β)ο τηλεδημοσιογραφος δεν την έχει. Ο μόνος ίσως που θα μπορουσε να κατεχει κατι απο αυτο το »χορτασμενο» Αξιον και Πρεπον θα ηταν ο πολιτης,μονο παυοντας ομως να ειναι Θεατης και αρα,ακυρωνοντας ετσι την ολη ιστορια.

 18. Ο Γρηγορακης ο..γρηγορος ποσο χρονων ειναι?Γυρω στα 11 σε κοβω,ξαδερφια των 5-6-7-10..ποσοι ειναι μπλεγμενοι…Σιγουρα μαζι σου παντα κουβαλας πτυελοδοχειο,γιατι ετσι και καταπιεις το σαλιο σου ξερεις..κεντρο δηλητηριασεων..21077777…Η’μηπως τα εγραψες αυτα για να γινεις θεμα,εστω και για να σε βριζουνε?Τοσο ψωνιο πια?Αι στο διαολο και παραπερα,να κανεις παρεα με τους 5-6-7-10….που ειναι μπλεγμενοι,και δεν θελουν δημοσιοτητα για να ξεχαστει το θεμα.

 19. @ για όσους βρίζουν…
  θα μπορούσα να διαγράψω τα σχόλια σας αλλά δεν το κάνω… Η έκθεσή σας στους σκεπτόμενους αναγνώστες είναι η καλύτερη απάντηση.
  Δέχομαι κάθε παρατήρηση αλλά σε ύβρεις δεν μπορώ να απαντήσω με λογικά επιχειρήματα…. μόνο με ύβρεις! Αλλά ως άνθρωπος δεν βρίζω….

 20. Αν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, δρούσαν ανάλογα, ΜΑΛΑΚΕΣ σαν και σένα δεν θα υπήρχαν. ΟΥΤΕ θέμα Αλεξ για συζήτηση.

 21. Αν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι δρούσαν ανάλογα, ΜΑΛΑΚΕΣ σαν και σένα δεν θα υπήρχαν. ΟΥΤΕ θέμα Αλεξ για συζήτηση.

 22. Γρηγόρη γιατί δεν κόβεις αυτούς τους ανόητους; Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διασφαλίσεις το blog σου.

 23. Θεωρώ πως ήταν βιαστική η παρατήρησή σου, Γρηγόρη. Ίσως με μια δεύτερη σκέψη, να μην την έκανες.

  Δεν έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και δεν ξέρω τι θα έκανα. Επομένως, δεν μπορώ να κρίνω τη γυναίκα. Αλλά, μπορώ να κρίνω εσένα.

  Δεν κουράζει κανένας τον άλλο με τη δημιουργία ενός ιστολογίου. Αυτό, το διαβάζεις ΑΝ θέλεις. ΟΠΟΤΕ θέλεις. Δεν σε βομβαρδίζει παθητικά, όπως η τηλεόραση.

  Ξανασκέψου το.

  Φιλικά,

  Τάκης

 24. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να βρίσω, γιατί αντιλαμβάνεσαι ίσως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι εγώ. Θα σου έκανα την ίδια ερώτηση με την Δέσποινα,προτού διαβάσω τις απαντήσεις σου. Έχει όμως την μεγαλύτερη βαρύτητα.
  Παιδιά δεν έχω, θέλω να κάνω κι ελπίζω να κάνεις κι εσύ με την γυναίκα σου. Όταν κάνεις όμως,εύχομαι πραγματικά ούτε κατά διάνοια να μην σου τύχει αυτό που έτυχε στην κυρία Νατέλα και στον σύζυγό της, Δημήτρη.
  Εδώ ρε συ Γρηγόρη, άλλοι ξεπουλιούνται στην κυριολεξία στην τηλεόραση για να προωθήσουν τον κώλο τους και δεν θα βγει η μάνα που έχει χάσει το παιδί της και που την έχουν παραμυθιάσει ένα χρόνο τώρα το κράτος, οι ειδήμονες, οι γείτονες και όλος ο ντουνιάς;
  Λίγη ανθρωπιά.
  Την καλησπέρα μου.

 25. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ (λεγε με akamas) ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ:
  ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ SEA DIAMOND ΔΕΝ ΑΓΟΙΙΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ BLOGΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
  ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ Μ Α Λ Α Κ Α. ΑΛΛΑΞΤΕ BLOG.
  ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο akamas : » . . . για να διασφαλίσεις το blog σου.»
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Έστω … βρίστε.

 26. @Τάκης
  Σε κάποιο βαθμό μπορεί να έχεις δίκιο. Αυτό που επικρίνω είναι τη Νατέλα ως τηλεοπτικό πρόσπωπο. Ασφαλώς και σέβομαι το πόνο της μάνας. Δεν είμαι και τόσο αναίσθητος…
  Θα ήταν καλύτερο αν η κα Νατέλα κρατούσε την απαραίτητη απόσταση από το τηλεοπτικό προϊον. Ως σκετόμενος πολίτης αγαπητέ Τάκη δεν θα εξοργιστείς να μάθεις ότι τη μάνα την κλέιδωσε ένας δημοδιογράφος στο στούντιο για να κάνει «αποκλειστικότητα» ? Και η κα Νατέλα το δεχτηκε!
  @akamas
  Άσε τους ανόητους να βρίζουν… οι κοινωνία έχει ανάγκη και από τους ανόητους… και η blogoσφαιρα επίσης…

  @Bebe
  Σωστή η παρατήρησή σου για το πόσο εύκολο ξεπουλιούνται άλλοι για ποια ανούσια πράγματα. Ίσως να έχω βάλει πολύ ψηλά την έννοια της μητέρας και να απαιτώ ο πόνος μιας μάνας να μη γίνεται τηλεοπτικό προϊόν.

 27. akama Μαιντανέ, χειροκροτητή και ξύπνιε, αναγνωρίζω ότι έχεις δίκιο. Μη βρίζεις, γιατί θα δείχνεις ανόητος. Τα blogs σε χρειάζονται για τις απόψεις σου. ΜΑΛΑΚΑ.

 28. τελικα ο κυριος ή κυρια α ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που με εκανε να συμπαθησω το μαλακα Γ ρ η γ ο ρ η !

  Δειχνει τοσο ηθος και υπομονη που δε διαγραφει τα σχολια σου (ηλιθια σχολια) που τελικα μου εγινε συμπαθης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Πίσω από ένα απλό α μπορεί να κρύβεται ο κάθε ηλίθιος διανοητικά καθυστερημένος, εαν έχεις ψυχή μπορείς να βγεις και να εκφράσεις τις απόψεις σου είτε μέσα από ένα blog όπως κάνουμε ο Γρηγόρης, εγώ και χιλιάδες άλλος κόσμος στην Ελλάδα, είτε οπουδήποτε αλλού, αλλά απλά είσαι ένας ηλίθιος που το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις. Γρηγόρη συγνώμη που ασχολούμαι μέσα από το blig σου με ένα καθυστερημένο, ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσω την τακτική σου και να μην του δώσω σημασία, δεν αξίζει τον κόπο.

 30. Το blog μας ενώνει. Μπορεί κανείς να διακρίνει πόσο έξυπνοι είναι οι ομοιδεάτες σου αγαπητέ Γρηγόρη. Υπάρχει άλλο θέμα για τον καναπέ ή θα πέσουμε σε μελαγχολία; Έχετε πρόβλημα με τους καθυστερημένους ηλίθιοι & ΜΑΛΑΚΕΣ;

 31. Γρηγόρη επί τέλους διέγραψέ τον, η κατάστασή του είναι ανυπόφορη. Φιλαράκο δεν είμαστε ρατσιστές με τους διανοητικά καθυστερημένους, απλά υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πόσο δίκιο είχε ο Χίτλερ.

 32. κ. akama : ; Έχεις φοβερό πρόβλημα και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.
  κ. Γρηγόρη : Το blog εκφράζει προσωπικές απόψεις . Η φράση » μας κούρασες » δεν είναι ούτε προσωπική, ούτε άποψη. Δηλώνει μια κατάσταση και όχι μια λογική σκέψη. Αν είσαι κουρασμένος, θα πρέπαι να το ψάξεις, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά (μπορεί να έσκαβες, να έσκυβες, να … Χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός ψυχολόγου κ. Ψούρα. Αν είσαστε ομαδικά κουρασμένοι, τότε προφανώς, συμβαίνει κάτι σοβαρό στην κοινωνία. Η κ. Νατέλα θα έπρεπε να βγαίνει στο ιδιωτικό της μπαλκόνι και να φωνάζει ή να αναγκαστεί να αγοράσει υπολογιστή και να γίνει κομπιουτερίστρια. Είναι λύσεις σοβαρές, δε λέω. Αν το γεγονός συνέβαινε πριν την εποχή της τηλεόρασης, ε τότε κακό του κεφαλιού της. Και όλα αυτά, γιατί; Γιατί ο δικηγόρος σου θέλει να σε βγάλει δολοφόνο; Γιατί οι εκπαιδευμένοι ψάχνουν για ψάρια στα ποτάμια; Γιατί η κ. Ρουφιανούλη μας λέει το παραμύθι της να κοιμηθούμε; Γιατί;
  κ. Γρηγόρη, ζητώ συγγνώμη για όσα είπα, όχι για το ότι τα είπα, αλλά για το χρόνο που έχασα και χάνω. Οι αντιδράσεις τόσου κόσμου μάλλον δεν σε υποψίασαν για τίποτε. Οι ηλίθιοι μένουν με τις απόψεις τους σταθερές και τα blog διαφυλαγμένα.
  Και επιτέλους, αυτόν τον μαιντανό τον akama φύτεψέ τον σε καμιά γλάστρα. Μπορεί εκτός από κραυγές, να χρησιμεύσει σε κάτι.
  Τέλος.

 33. Αλλάζουμε ένα γράμμα και συνεχίζουμε την χυδαιότητα, αν νομίζεις ότι η διανοητική σου αναπηρία με ακουμπάει είσαι βαθιά γελασμένος. Και αν νομίζεις ότι ΄χανεις τον χρόνο σου τότε να ασχοληθείς αποκλειστικά κια μόνο με τον εαυτό σου διανοητικώς καθυστερημένο τομάρι. Δεν πρόκειται για τίποτε παραπάνω από έναν ηλίθιο τηλεορασόπληκτο.

 34. @ akamas
  exw thn ais8hsh oti apo edw kai sto ekshs o filos Grigoris 8a metatrepsei to «natela,mas kourases»… se …»akamas…..mas ta ekanes tsourekia»

  kisses

 35. Ντροπη σου που παρεθεσες το συγκεκριμενο αρθρο,που αφορα αυτη την γυναικα.Εχει χασει το μοναχοπαιδι της και δεν γνωριζει καν που βρισκεται το σωμα του.Αντι λοιπον να την κατηγορεις οτι εκμεταλλευται τα ΜΜΕ για προσωπικο της οφελος(ποιο οφελος?τις απαντησεις στα ερωτηματα που τη βασανιζουν?),κατσε λοιπον και σκεψου τι αρθρο μπορεις να δημοσιευσεις για τα ΜΜΕ που εκμεταλλευονται και εξευτελιζουν τον ανθρωπινο πονο για δικο τους οφελος.Ημαστε υποχρεωμενοι να συμπαραστεκομαστε στην συγκεκριμενη γυναικα.Να ζηταμε συγνωμη για την αθλια αυτη κατασταση που ζουμε,να εχει περασει ενας χρονος και να μην ξερει που βρισκεται το παιδι της,να μην εχουν τιμωρηθει οι υπευθυνοι…ντροπη μας και αισχος.Γιατι οσο εσυ καθεσαι αραχτος στην καρεκλα σου και γραφεις το ηλιθιο κειμενο σου,εκεινη παλευει για να ζησει χωρις το σπλαχνο της.Αλλα φαινεται δεν εχεις πονεσει ποτε στην ζωη σου.Θα επρεπε ηδη να εχεις σβησει αυτη τη γελοιοτητα,κι αν οχι εσυ,οι υπευθυνοι αυτης της σελιδας που καθονται και καμαρωνουν για την αρθρογραφια τους.

 36. Καλα απο ολα σε εκνευριζουν στην ελληνικη τηλεορΑση και ολη τη σαπιλα που υπαρχει αυτο σε ενοχλησε περισσοτερο και βρηκες να σχολιασεις στο μπλογκ σου? Τον πονο της κακομοιρας της γυναικας ? Μπραβο ρε φιλαρα απο περιεχομενο δεν παιζεσαι. Αμα κανεις ποτε παιδια μη τους τα δειξεις αυτα.Θα ντραπουν για σενα i guess…

 37. φίλε μου το επιχείρημα σου δεν εχει ουσία και δεν βλέπω τι προσπαθείς να αποδείξεις. Η αξιοπρέπεια είναι το λιγότερο που σε νοιάζει όταν έχεις χάσει ένα παιδί, εξάλου αυτή σου την στερούνε άλλοι άνθρωποι με τις ενέργειες τους. Κρίνεις το γεγονός ότι το blog το ξεκίνησε τώρα….δηλαδή όποιος χάνει το παιδί του θα πρέπει να γίνεται αυτόματα blogger? Το θέμα είναι το γεγονός να πάρει μιά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάσταση για να ακουστεί παντού. Το παιδάκι είναι το θύμα στην περίπτωση μας και εσύ κάθεσαι ασχολείσαι με το αν η Νατέλα βγαίνει στα κανάλια, πραγματικά το βρίσκω χωρίς ουσία το σχόλιο σου.

 38. Ειναι η πρωτη αλλα και η τελευταια φορα που μπαινω στο blog σου..Ολοι μας θα φταναμε στα ακρα για να βρουμε το παιδι μας ποσο μαλλον αν χανοταν τοσο αδικα και υποπτα..αυτη η γυναικα κανει το αυτονοητο, εκμεταλλευεται με οποιο τροπο μπορει τα μεσα για να φτασει κοντα στην αληθεια..μηπως και ξυπνησει συνειδησεις και καποιος μιλησει επιτελους, γιατι απο ο,τι φαινεται πολλοι ξερουν αλλα κανεις δεν μιλαει..Οταν γινεις πατερας ελα να μας τα ξαναπεις..Ντροπη σου παντως..

 39. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με το «μας κούρασες».
  Η τηλεόραση έχει και off…το να την έχεις ανοικτή όλη την ώρα
  δεν σε κούράζει. Και στην τελική όταν «καταλαγιάζει ο καπνός»
  η μητέρα που την απασχολεί το θέμα και έχει χάσει την ζωή της
  (κάτι που από τον καναπέ σου εσύ ΔΕΝ το καταλαβαίνεις προφανώς,
  και επειδή έχει μουδιάσει το πόδι σου – θα έλεγα ο κώλος σου αλλά δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο – που κάθεσαι σαν χάνος, αντί να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις μια βόλτα, ενοχλείσαι κιόλας. Ωστόσο δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι ο «δημοσιογράφος» Στέφανος Χίος, διασύρει καθημερινά αυτή τη γυναίκα, και μαζί με Ντάσκα και όλα τα τσογλανια του κίτρινου τύπου έχουν ανοίξει μέτωπο και πάνε να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.Αλλά έτσι είναι,
  ο καθένας έχει γνώμη.Αλλά έτσι είστε οι έντεχνοι χαλβάδες.Ότι «βλογκεία» σας έρθει την σταμπουνάτε στα βλογκ σας και έχετε και άποψη. Αντε ζήσε την ανώδυνη ζωή σου,διάβασε LIFO,
  άκου Χατζηγιάννη και πέσε για νάνι.Εχεις κουραστεί τόσο πολύ,
  τρομάρα σου…

 40. ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΝΑΤΕΛΑ? ΑΝ….ΝΑΙ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑ ΠΛΗΡΩΣ.

 41. Μια αφελέστατη απορία:

  Το μπλογκ αυτο πως είστε σίγουροι πως το γράφει η ίδια η Νατέλλα????
  Γιατί τέτοια ελληνικά αποκλείεται να γνωρίζει…

  Αρκετά πια με αυτό το σήριαλ, πλούτισαν τα καθάρματα των ΜΜΕ, ξεφτίλισαν τα πάντα, και ακόμα κάποιοι ψαρώνουν από το θέμα, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα.

  Και συγνώμη που θα απαντήσω σε κάποιους πονόψυχους εδω μέσα σκληρά: Όχι αγαπητοί που, η δική μου μητέρα δεν θα έκανε το ίδιο. Εκτός ίσως αν την εξεβίαζαν (πράγμα διόλου απίθανο, όλα να τα περιμένει κανείς απο τα κοράκια της δημοσιογραφίας…)

  • Δεν ξέρω ποιος μπορεί να γράφει σε αυτό το μπλογκ. Η Νατέλλα ή όχι Τελικά δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω τι θα έκανε η δική μου η μητέρα. Ξέρω όμως ή μάλλον δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ που είμαι μάνα παιδιού ίδιας ηλικίας με τον Αλεξ. Το να χάνεις το παιδί είναι τρομερό. Το να το χάνεις με αυτό τον τρόπο και να μην ξέρεις που είναι το κορμάκι του είναι δυσβάσταχτο. Ο πόνος και οι εκδηλώσεις του σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν άξιοπρεπείς ή μή. Πόσο μάλλον ο πόνος της μάνας που χάνει το μοναχοπαίδι της. Ο τρόπος που χρησιμοποίησε η Νατέλλα για να ψάξει για το παιδί της είναι δική της επιλογή. Αν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το χειρίστηκαν για τηλεθέαση πιστεύω ότι ισχύει.Εγώ ενδεχομένως να έκανα και ΄΄χειρότερα΄΄ (για όσους θεωρούν ότι έτσι είναι) ίσως να είχα χάσει και τη λογική μου,πράγμα σύνηθες για μάνα που χάνει το παιδί της. Ο πόνος είναι απίστευτος. ΄Εχω χάσει αδελφό και η μάνα μου ένιωθε σαν να της είχαν ξεριζώσει την καρδιά. Τριάντα χρόνια μετά και ακόμα θυμάται τη μέρα που γεννήθηκε και τη μέρα που τον έχασε. Μην κρίνετε λοιπόν εκ του ασφαλούς για πράγματα που δεν έχετε νιώσει και που εύχομαι κανείς μας να μην νιώσει ποτέ. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο που μόνο και στη σκέψη με τρελλαίνει και κάνει την καρδιά μου να χτυπά τρελλά και παρέμενα με λογική σκέψη, ο μόνος σκοπός της ζωής μου θα ήταν να βρω το παιδί μου με οποιοδήποτε κόστος. Αν ήξερα δε, ότι οι υπεύθυνοι ζουν και τριγύρω μου ίσως να έκανα και πολύ άσχημα πράγματα. Όσο για τη δική σου μητέρα Λένα άσε εκείνη να μας πει τι θα έκανε. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις εκτός και αν είσαι η ίδια μάνα. Λυπάμαι αν σας κούρασα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω πράγματα από ανθρώπους που δεν έχουν νιώσει παρόμοια συναισθήματα. Και όσο για το νεαρό κύριο που πρόσφατα παντρεύτηκε πρέπει να πω ότι και παιδιά να κάνει είναι 100% σίγουρο ότι αλλά συναισθήματα θα νιώθει εκείνος και αλλά η σύζυγος του.

 42. Pragmatika eisai terma hlithios ‘h hlithia!!!den kserw kai ti skata eisai…
  mallon den exeis idea pws einai na xaneis ena kommati apo ton eauto sou…kai na to xaneis epeidh apofasisan na sto kopsoun viaia kapoioi alloi…na tous vlepeis ustera eleutherous na zoun tis athlies zwes tous kai na mhn mporeis na peis tipota!na se pnigei h orgh kai na mhn malakwnei giati tha ksereis oti auto to kommati sou to exases gia panta!
  sou euxomai oti xeirotero!!!!!!!!!

 43. Ean mou eixe symvei ayto se emena…..kai mou eixan skotosei to paidi…..opws ekanan ton Alex…DEN THA EIXAN ZHSEI GIA POLY AYTOI POY TO EIXAN KANEI……AKOMA KAI AN EIXAN PERASEI 20 XRONIA AKOMA KAI TOTE THA PETHENAN KAI AYTOI KAI TA PAITHIA TOYS…..ETSI MONO KATHARIZEI H ADIKIA!!! DEN GINETE NA TON EXOYN SKOTOSEI….KAI ENAS NA MHN YPODEIKSEI ESTO POY EINAI TO KORMAKI TOY….NA DIKSEI METAMELIA ESTO KAI YSTATH!!! GIAYTO ENAS ENAS THA PETHENE FRIKOTATA!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: