Οδηγίες για πεολειχία ή πίπα!

Αφορμή για αυτό το post στάθηκε το post τηs Lili με  τίτλο:  Πως να κάνεις στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα

Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά της στον ανδρικό πληθυσμό (το λέω σοβαρά και όχι με ειρωνική διάθεση) σκέφτηκα να προσφέρω κι εγώ τις όποιες γνώσεις μου στο γυναικείο πληθυσμό για το στοματικό έρωτα από γυναίκα σε ένα άντρα!
Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας για μια γυναίκα. Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει μια γυναίκα το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα από τη πλευρά του άνδρα.
Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

Εξυπακούεται ότι προσέχετε  τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού της συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.


Βέβαια οι  τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλές γυναίκες είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι
«η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού της ερωτικής φίλης τους προσπαθούν να την κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει η Lili   “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά η κοπέλα θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα της και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

δείτε και μερικές πίπες από τον παγκόσμιο κινημάτογραφο που άφησαν εποχή

_________________________________________________________________


Advertisements

228 thoughts on “Οδηγίες για πεολειχία ή πίπα!

   • Ειμαί σίγουρος ότι άμα σε βάλουν να πιάσεις πέος,θα σου σπάσουν τα νερά κι ας μην είσαι έγκυος.

   • θεωρώ πως ανωμαλία είναι π.χ. να κλωτσάς τα αδέσποτα στο δρόμο…
    το κρεβάτι του καθενός είναι δική του υπόθεση και εφόσον βρει και άλλο άτομο που να ευχαριστιούνται μαζί με τα ίδια πράγματα, είναι τουλάχιστον τέλειο και απελευθερωτικό…
    μην είσαι δογματική, μπορεί απλά να μην έχεις βρει το σωστό άτομο που θα σε ξεκλειδώσει…
    σου εύχομαι τα καλύτερα…

   • re melpo den mas xezeis epitelous? to ena su vrwmaei to allo su ksinizei! to sex einai sex dn eina erwtas! STON ERWTA PES VAZEIS KAI PIO POLU SUNAISTHIMA KAI GINESTE ENA KAI TRYFEROTHTA KAI ALLA TETOIA! STO KATHARO GNHSIO SEX OMWS KANIES TA APANTA! exeis pathos, entasi, kinky style, mpros pisw, panw katw, glupsimata, oti travaei i psuxi su! ta rasa dn kanoun tn papa! ton na min kaneis agrio krevati gia na min se poune poutana i na pas mono me enan antra sthn zwi su dn simainei oti se kanei kuria ama eisai poutana ki anwmali sthn psuxi! krata en metro s ola! kai vres ena agoraki ekei na ta takimiasete na se valei katw na su allaksei ta ilektrika pare mia varvati pipa na tn deis n apogeiwnetai kai meta tha su pw egw!

   • re kopelia afou den sou aresoun giati ta diavazeis kai giati asxoleisai???? ase ton kosmo na kanei kai na leei oti 8elei!!! kai an se xalaei apla mhn ta diavazeis!!! ti se valame koumantadoro sto m***ni mas!!!! alla egw nomizw oti ki esu ta goustareis ola auta kai gi auto allwste ta diavazeis, apla den exeis brei ton katallhlo na ta kaneis!!!! an dokimaseis den 8a ksekollas pistepse me!!!!!!!

   • Γεια σου Μέλπω. Εμεις ειμαστε ανώμαλες εντάξει , εσυ που είσαι φυσιολογική γιατι μπαίνεις και διαβάζεις τετοιες σελίδες; Μηπως τα θέλει και εσένα το κωλαράκι σου;

 1. Παντα θεωρουσα το πεος και τους αντρες πολυ πιο ευκολους στο να ξεκινησουν και τελειωσουν απο μια γυναικα…:P
  θεμα ανατομιας, και ψυχολογιαςμ οι αντρε δεν αντιμετωπιζουν τοσα ταμπου στο κεφαλι τους.
  Οσο για τα δοντια και το δαγκωμα…ειναι θεμα προσωπικου γουστου.;)

  Να τονιστει ομως το ποσο ετκολη ειναι η μεταδοση σεξουαλικων νοσηματων και οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η σωστη ενημερωση επι του θεματος, οπως και οι προφυλαξεις.
  Δυστυχως.

 2. @lili
  συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την ενημέρωση που πρέπει να υπάρχει και τις προφυλάξεις. Όσο για τα δόντια καλύτερα να απέχουν από όλη τη διαδικασία μην έχουμε και ατύχημα χαχα!

  @Αννα
  Χαίρομαι που σου φάνηκαν χρήσιμες οι οδηγίες

  @confused
  δε ξέρω αν τα παραδείγματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά με τις σκηνές από τον κινηματογράφο. Ο χαρακτήρας του ποστ είναι σίγουρα εκπαιδευτικός….

  • kala ti malakies einai aytes… popo ayta einai gia tous anwmalous kai tis anwmales p.x ntouvlh kai ale3andratou…. popopop kala dn pate… 3epese o kosmos .. pou einai ta palia ta xronia.. dn yphrxan aytes oi malakies… ayto legetai asevia pros tn gynaika kai opois-a to kanei e ti na pw 8elei ena gero 3ulo…… eleos o ka8e anwmalos kai to ka8e tsouli stn piatsa…

   • mallon den exeis kanei pote sex sth zoh soy. bres gkomeno prota kai meta mila. kai an eisai pantremenei se loipamai. prepei na ψiloseis oles tis portes.

   • An kapoios den paei kala edo mesa auti eisai esu…!!!To aplo,to stomatiko kai to proktiko sex einai teleio…To na kaneis stomatiko..ston sundrofo sou kai na ton vlepeis na to apolamvanei einai apo mono tou orgasmos gia esena tin idia..!!den nomizo oti ehei uparxri mia mera pou na min thelo na kano stomatiko ston sudrofo mou…!!!elpizo kapoia mera na mporeseis kai na me katalaveis..!!pantos oi apopseis sou einai polu opisthodromikes kai pragmatika lupamai

   • kala esy ti malakies les o kathenas borei na kanei oti thelei sto krevati tou arkei na einai synenetiko. Anomalh esy mou fenesai oxi oi alloi

   • αφηστε την την ζορισατε, θα παει να γινει καλογρια με ολα αυτα που της λετε χαχαχαχα

   • entaksei ok, mporei to thema na einai ligaki paratravigmeno, alla kai i simperifora sou kopelia einai apo ta agrafa. eleos!! ti mlkies grafeis?

   • Melpo to pezeis to mounaki sou eee?kala to kaneis…o aynanismos einai kati fisiki..opws Kai To Sex Melpomeni…exeis Kai Oreo Onoma…apo Oti Diakrino Mallon Oi Goneis Sou Einai Opistodromikoi Kai Oxi Ecy..ayta Einai Logia Ton Gonion Sou….an Isoun Den Tha Benes Se Tetoia Site….kai Apo Oti Katalaveno Eisai Mikri Akoma….loipon Melpo epeidi Katalaveno Oti kapoioi Se Pernane Gia xazi Pou Den Exeis Kanei Akoma sex Min Agxonese…vres Ta Me To Soma Sou Kai Vale Aytopepoithesi …min Gineis Pote Xsekoliki Gia Na Areseis…areseis Otan Ise Kiria Kai Semni Exso Kai Poutana Sto Krevati….skila….to Sex Den Exei Tabou..oso Gia Tn Kaliteri Pipa Lete Oloi Malakies…den Xserete Apo Pipa Giayto….melpo…anomaloi Einai Kati tipoi Pou Viazoun Pedakia…kati Tipoi Pou Pidane Nekrous Kai Tn Vriskoun…giayto Min Krazeis Ta Koritsia Edo Dn Sou Ftene…ayto Einai Anomalia..

 3. Ενημέρωση και απόλαυση μαζί …
  Δύο σε ένα …
  Ελπίζω σύντομα να το δούμε εικονογραφημένο για να πιάσεις και τις νεώτερες ηλικίες (άνω των 18 φυσικά) χαχα

  • γιατι ρε φιλε!!! ατομα κατω των 18 δεν μπορουν να γαμισουν η να τους τσιμπουκοσουν (??????????) εμενα με τσιμπουκοναν και οταν ειμουν κατω των 18 (anderastand)

 4. Μια επι μερους τεχνικη ειναι η πεολειχια με το στομα γεματο καποιο δυνατο οινοπνευματωδες (βοτκα, ουισκυ, ουζο κ.α.). Απολυμαινει και ταυτοχρονα ερεθιζει ;-)

 5. Πάντως αυτό με τον εγκλωβισμό ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και το μάγουλο δεν έχει σε όλους το ίδιο αποτέλεσμα γιατί αναπόφευκτα το κεφάλι τρίβεται κάποια στιγμή στα δόντια και μερικούς τους χαλάει.
  Όσο για το αν είναι χρήσιμο να τον παίρνεις όλο στο στόμα (ή όσο χωράει τέλος πάντων), νομίζω πως επειδή οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, ερεθίζονται κυρίως βλέποντάς το.
  Τέλος, το στοματικό σεξ δεν το κάνουμε μόνο για να ικανοποιήσουμε το σύντροφό μας.. Μας αρέσει κιόλας..

  • pes ta re paidi mou… proswpika den 8a ekana tipota panw sto sex pou na mhn mou aresei ka8ara gia na ikanopoihsw ton suntrofo mou opws kai de 8elw na mou kanei stomatiko antras pou de to goustarei…kai pragmatika pisteuw einai o ka8e enas pou exeis apenanti sou ti 8a sou vgalei…eixa arketes sxeseis mexri stigmhs alla stomatiko den eixa kanei se kanenan… de mou evgene kai oso epemenan toso moularwna…me ton nhn mou omws mou vghke mono tou… de mou to zhthse pote kai de tou eleipse kai pote giati opws leei h paperflowers apo panw ama to kaneis to goustareis…kai to goustareis polu …~.~

 6. Να σημειώσω αυτό που αναφέρει και το αφιέρωμα ότι οι συγκεκριμένες πίπες άφησαν εποχή με τον επαγγελματικό ερασιτεχνισμό τους. Και να συμπληρώσω ότι από τότε θα ‘πρεπε να ‘χουν προστεθεί το Batalla en el Cielo και το Shortbus, πίπες των Κανών πρόπερσι και πέρσι αντίστοιχα.

 7. Τίποτα το καινούριο. Στις μέρες μας όλο αυτό το πακέτο των οδηγιών/γνώσεων πωλείται στα περίπτερα (και σε κορίτσια κάθε ηλικίας) έναντι λίγων ευρώ, κάθε μήνα, με τον τίτλο Cosmopolitan. Με τα ίδια θέματα σε παραλλαγές (για να μην βαριέται και η αναγνώστρια).

  Μα που ζείτε;

 8. Καβλώνω με αυτά που γραφεις μωρό μου .
  είσαι για ενα στα γρήγορα?
  Πρώτα θα κάνουμε το εξης:
  πιάνω το πέος και ακουμπάω την βάλανο στα χείλη μου
  και γυριστά με κυκλικές κινήσεις αργές και σταθερές
  ερεθίζω το πάνω μέρος της βαλάνου.
  στην συνέχεια το χώνω όλο μέσα( μέσαααααααααααααααααα)
  και καλή μας όρεξη!!!!! Σ Τ Ε Λ Α Ρ Α

  • den nomizw oti eksigite eukola auto p rotas ala tha kanw mia prospathia…….
   gia kapio logo mas kaulonei akoma perisotero otan telionoyme sto stoma sas (kai idika otan ta katapinetai) gienika einai mia poly oraia esthish kai einai ena digma oti den mas sixenaiste (opos eksigise to palikari sto kentriko keimeno . emena ama me rotoyses prosopika tha exina 2 fores mia sto (eeeemmmmm!!!! edio ) kai mia sto stoma (me tsimpoyki vevea)
   elpizw na soy fanika xrhshmos

   Υ.Γ DEN PISTEVW NA EXEIS KAMIA APORIA SXETIKA ME TO ( EDIO)

   FILAKIA ROYFIXTA………………………….

  • proton ama theoris oti to 19:29 einai mesimeri eee ti na soy po (eleoooos) kai deuteron giati mpenis se tetoies selides gia na kavloneis mesimeriathka ee?????????

 9. θα συμφωνίσω με το παραπάνω σχόλιο οτι τα δόντια καμία φορά ερεθίζουν και μάλιστα πολύ. Καλό είναι όμως να αποφεύγεται γιατί προκαλεί τραύματα που πονάν πολύ..!!! Κατα τα άλλα πολύ χρήσιμο ποστ για όσουσ δεν έχουν εμπειρία..!! Μπράβο!!

 10. an kapia gunaika(to tonizw auto)8elei na apoktisei empeiria kai eksidikeumenes sumboules panw sto 8ema, as anebasei ena video ths kai pisteuw oloi mas 8a to meletisoume analutika kai 8a prosferoume tips….free of charge of course….:P

 11. Xrisimo to arthro sas alla aplo 8a eleha oson afora tis texnikes.
  Me tin praktiki eksaskisi panta exei kaneis kalitera apotelesmata gi ayto to kalitero einai na to prosferei i gynaika ston antra syxna, arkei bebea na to epi8imei kai i idia!
  Den yparxei antras pou 8a arnithei mia tetoia glykia hdoni kai apolaysi nomizw…
  Yparxei kapios pou exei antirrisi??

  • oute sizhtisei !!!!!!!!!! enoeitai kamia antirhsei antithetos tha moy erese para poly oso gia to SIXNA mia-dyo fores kathe 2-3 meres isos na moy eftane ( ISOS EIPAME )

 12. δν γραφεις κ εναν οδηγο για ικανοποιηση γυναικων;;; οι αντρες ευχαριστιουνται ευκολα οι γυναικες ομως με μεγαλη δυσκολια!

 13. παιδια θελω να ικανοποιησω τον συντροφο μ με αυτον τον τροπο αλλα φοβαμαι μηπως τον πονεσω…κ εκτος απο αυτο θα χωρεσει ολο μεσα στο στομα μου?

 14. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΑ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΛΑΤΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ( ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ) ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

 15. ΦΙΛΕ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ,ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ…ΠΙΠΕΣ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΘΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ…ΠΕΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΟΥΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟ ΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ…ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΕΤΣΑΚΙΑ!

 16. κανε περιτομή αν θελεις να δινεις ολα σου τα λεφτα σε λιπαντικα. τιποτα δεν ειναι περιττο στο ανθρωπινο σωμα. οσο για την υγειινη , μονο αν εισαι βρωμιαρης πιθανον να εχεις προβλημα.

 17. χρυσα αν εισαι προσεκτικη δεν θα τον πονεσεις… και δεν χρειαζεται να το βαλεις ολο στ στομα σ…

 18. re pantelo pragmatika re file , o XRISTOS KE I MANA TOU pragmatika poso kathisterimeno pezei na eisai gia na nomizeis oti i alli borei na minei egios ama katapiei ta xisia????
  den 3erw an piges prwti gimnasiou (gt apo afti tin erwtisi den prepei na ise panw apo 12) alla an thimasai sto vivlio tis viologias den nomizw na egrafe pouthena oti i gineka gastrwnetai ap to stomaxi !!!
  E L E O S !!

  • Ayto pou eipe o ξξ moy 8ymise ena anekdotaki. syzhtoun 2 spermatozwaria mesa sth gynaika. leei loipon to ena: re file, ante, pote 8a ftasoume sto wario? kai apantaei to allo: katse re! akoma ston oisofago eimaste!

   • egw 3erw ena allo..einai ta sperrmatozwaria mesa stin gunaika kai leei to ena??theloume polu gia na ftasoune stis oothikes??kai leei ena allo..ast na pane..akoma stis amugdales eimaste..:P

  • ftanei re paidia eleos den mpwrw na sikotho orthios me afta poy lete dhladh kilheme sto patoma apo ta gelia xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxexexexaxxaxaxaxaxaxaxax

   axxxxx!!!!! akoy ekei gineka gastrwnetai ap to stomaxi !!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

   gamise ta dhladh xaxaxa

 19. opoia thelei n mou parei pipa na m to pei…eimai kavliaris tin exw 20 ekat0sta gamaw 0la t m0unia ime gamias m0riii exw xisi st0mata malia vizia munia k k0lares
  ime pa9iasmen0s me t0 sex gamawww ta panta

 20. ΠΑΙΔΙΆ ΌΤΑΝ ΤΡΑΒΆΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΝ ΚΑΤΕΒΆΖΩ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΓΤ ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ 8Α ΠΟΝΈΣΩ…ΕΊΜΑΙ 15 ΧΡΌΝΩΝ…ΛΈΤΕ ΝΑ ΠΆΘΩ ΤΠΤ?

 21. paidia kalispera edo kai ena xrono eimai me ena paidi mou zeitaei na ton balo olo mesa sto stoma alla fobame giati den to exo ksanakanei mporei na mou pei kapios pos ginetai???????

 22. Emena paidia 8a h8ela na mou piei t xisia mou h gomenara mmm…B-):-*:-D:-P…k mt na phgenei etsi t stoma ths:-S…
  Pantos megalh anakalhpsh t stomatiko sex… Symfoneite?

 23. Έλα ντάξει.Άπλα κλαίω με μερικά σχόλια.»Φοβάμαι μην πονέσω,αν κατεβάσω το πετσάκι».ΕΛΑ ΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕ!
  Υ.Γ:Άν ποτέ υπάρξει γυναίκα που να είναι τόσο καλή στην πράξη,όσο και στην θεωρία…απλά…έλα ντάξει.Άντε τραβάτε για κανέναν μπούλο πρωί-πρώι,να δώσετε χαρά στον άντρα σας.

 24. Νομίζω πως δεν πρέπει να κολλάμε σε τπτ και να μας τρώνε τα κόμπλεξ… Είναι θέμα της στιγμής… Αν γουστάρεις, το κάνεις… αν όχι, τι να κάνουμε, συμβαίνουν κ αυτά..!!
  Πάντως από προσωπική εμπειρία, μου έχει τύχει να με εμπνέει πάρα πολύ κάποιο άτομο (και μόριο ίσως??? χιχιχι) και χώνομαι συνέχεια εκεί, ενώ υπήρξε και περίπτωση που δεν ήθελα μήτε να το δω…!!! χαχαχαχαχα ότι να ναι δηλαδή….!!!
  στην προκειμένη φάση που βρίσκομαι πάντως, παίζει έμπνευση και το ξαναψάχνω το θέμα…. ;Ρ

 25. λοιποον!!το άρθρο μια χαρά γαματο ήτανε!πολύ κατατοπιστικό. Θα ήθελα κάποιον να του το εφαρμόσω αλλά να την έχει μεγάλη

 26. re pedia vooi8ate ligo den exw 3anakanei pipa k tu aresi poli tu filou m 8elw poli na ton ikanopioiso gt tpt den kaname….alla fovame oti den 8a eime kali kai ntrepome poli nmz 8a pesw sta matia t an tu kanw….pos na tu kanw?vooi8ise kapos to a8ro ala akoma iparnoun kena….an tu kanw pipa k den tu exei stisi?:-(

  • kopela m, anapsetn prota k tha deis stish pou tha exei…ektos an thn exei mikri, opote pao paso…:P den tha peseis sta matia tou, tha tn kns pl pl eutixismeno kai tha se xeretai pio pl :)

  • apla ta pragmata xekina me ena elafro masaz. me ligo ladi stin sinexia pexe me tin glosa sou me arges kinisisapo pano mexri kato gia arketi ora me na ton kanis na ipoferi n ase theli na se theli toso pou na sou kani to idio etsi tha to trelanis tha ton kanis na teliosi sto apse xise.. an ehis aporia rota kalo vradi

   • thnxs file vooi8ises ….aporia twra otan 8a tin vazw mesa sto stoma na tin pernw oli mesa? i na ton glifw sto kefali?

 27. as tin mazepsi kapoios tn melpo r guys…kopelia an esena dn s aresei min t diavazeis…uparxoun an8rwpoi p ts aresei n kanoun n ts kanoun n t diavazoun n t vlepoun klp klp klp..dn s upoxrwse kaneis n mpeis s auto t site k en noeitai oti dn exeis t dikaiwma n prosvaleis kanenan g tn prosopiki t zwi…an 8elei kapoion s skulo 8 parei pipa p leei o logos..esena dn s afora auto..koita ti DEN kaneis esu st krevati s k ase tous allous

 28. re paidia…
  6lw na m peite kti…tn pipa otn tn perneic,mexri pu ftanei mexri tn ouranicko h paei eu9eia stn larugkaa k paei proc ta meca?
  PEITE MUUUUUUUU eine prpl meyalh anagkh O.o

 29. pedia ola kala afta pou lete to sex kia i tropoi pou to kanis exartate kai apo toy s dio i tris..
  emena mou aresi to stomatiko kai i apolafsi tis gineka s ine kai dikia mou .. to 69 me treleni idietera kai theoro oti kai i gineka ehi dikeoma sto stomatiko kai den nomizo oti iparhi gineka oti den tis aresi..afta ta oliga
  filia se oloys!!!!!!!1

 30. geia sas paidia..exw kanei polles pipes sthn zwh mou ma dn 3erw an tous ikanopiw!..malista exw kolima me to pouli tou aderfou mou! einai peripou sta 20 ekatosta kai mia mera tn epaize kai katala8os mphka mesa..prolava na ton dw ligo gt amesws tinaxthke..8elw na tn parw mesa sto stoma mou..alla dn 3erw pws na tou to pw.. voi8iste me :( plsss :( peite mou apopseis sas kai pws to vlepete auto..euxaristw polla filiaa

  • Na sou pw egw ti tha kaneis…Loipon prwta tha mou dwseis to fb sou kai ustera kanonizoume gia ena ateleiwto trio.THA MAS PAREIS KATI KSEGYRISMENES PIPES XWRIS PROHGOYMENO!!!STO EGKYWMAI!!!

   Kai ase ton aderfouli sou na ton paizei sth toualeta…

 31. geia sas paidia..exw parei polles pipes alla dn 3erw an tous ikanopiw..epishs me ta xusia sas agoria dn ta paw kai telia…parola auta exw kollhma me to pouli tou aderfou mou! ton eixa dei na thn paizei mia mera katala8os..alla eida ligo gt tinaxthke! 8elw na tou ton parw sto stoma mou polu! peite mou tis apopseis sas kai tis idees sas gia to 8ema..dn 3erw pws 8a to parei an tou to pw! help me pls!

  • Φόρα baby-doll ψιλοδιάφανο να σε βλέπει όλη μέρα και δείχνε κωλαράκι μουνάκι και βυζάκια. Το βράδυ εκεί που κοιμάται, πήγαινε στο κρεβάτι και άρχισε να του φιλάς και να του ρουφάς τον πούτσο, θα τρελαθεί απ’την χαρά του!

 32. ρε παιδια απλα σκαστε και συμβουλευτειτε τις οδηγιες…. απλα αμα δεν γουσταρετε μην σχολιαζετε ;)

 33. exw mia fili p ola afta ta exi knei… Me 2 malista… vasika ine poutana gt tn pefti se ola ta agoria k tous zita na vgoun mazi… episis tous kali spiti tis(zi monh ths) k sto telos kataligi ME OLOUS sto krevati k gamiountai… dn mas kanoun afta, exi k krifh vindeocamera k ta metadidei pantou… PROSOXH AGORIAA

 34. re pedia tu ekana pippa alla mou arese k den m arese….vasika itan wraia pou tu ekana oxi oti to ekana k kala alla eixe para3eni mirodia to peos tu k den m arese den to apolamvana, k den eine oti den kani mpanio…………to 3erei oti den marese, to katalave k den theli na tu xanakanw an den 8elw 100 tis 100

 35. Παιδια χρεια2ομε επειγοντως βοη9εια.. Εδω και ενα χρονο μαρεσει ενα παιδι. Αυτος ομως γαμιετε και γω φοβαμε! Τωρα μου δειχνει ενδιαφερον. Σκεφτομε να τ παρω τσιμπουκι αλλα δν 3ερω πως . Σκεφτομε αυτο να γινει στο σχολειο σε καπια τουαλετα. Τι να κανω? Να καταπιω τα χυσια του η οχι? Και τι 9α πρεπει να κανω αρχικα? Πλι2 βοη9εια!

 36. ELEOS prepei na sai terastia poutana g na 8es na kneis tsibouki STON ADERFO SOU.ok sta alla agoria to katalavainw 8a se euxaristei k 8a euxaristei k autous.alla ston aderfo s??ok auto einai ligo (ews poli)anwmalia.katarxas 8a ais8aneste para poli perierga k meta dn 8a boreite na koitieste kan sta matia.egw 8elw enan 2 xronia megalitero p 8a paei 1h likiou k ama 8elw na maste mazi 8a prepei na tn ikanopiw.nta3 exw sini8isei stin idea mias k 3erw oti me 8elei.alla eipame oxi k me ton aderfo s k pistepste me eimai arketa proxorimeni g 13 xronwn ;)

 37. melpo mou ti ta diavazis afou den s aresoun…..?dhldh thes na mou peis oti esi epsakses ena tetio post – to opio einai akrws enimerwtiko ;) – mono kai mono gia na grapseis se comment oti einia anwmalia.?????????kai oso gia to themataki me tous orxeis…..isxii ;)
  kai mia erwthsh……eimai sxetika nea sto xoro tis pipas….kai twra kati ginete me enan megalutero …. kai auto to prama na ton pernw olokliro mesa….. DEN GINETE… mou rxete na kanw emeto…. ara ti kanw gia na ton erethiso terma….. ap oti vlepw den piani kai poli i pipa…. pfff help ……

 38. Bravo!polu kales oi odhgies!o gunaikeios plu8ismos 8a sou einai eugnwmwn…twra gia ta SMN(sexoualika metadidomena noshmata) oloi ligo polu eimaste enhmerwmenoi!eidika oi nees geneies pou phgainoun gunaikologous kai sexologous st sxoleia exoun mia para panw idea!oso gia t hlithia comment p diavasa… elpizw h kopelia h melpw na ton efage epitelous gt eilikrina dn tn paleve!to sex den einai anwmalia!anwmalia einai na mn ginete! kai pistevw oti einai t pio wraio pragma na kaneis eidika m kapoion p trefeis ais8hmata!an pali s exei faei h agamia polu aplo ena one night stand…gt den einai mono t fai to nero kai o upnos anagh alla kai to sex kai malista megalh!

 39. ti pipa h ti kaneis h den tin kaneis apo kei kai pera ola ta alla den einai tipota para mono skepseis oi opoies mperdeyoun to atomo kai to kanoun na ftasei se simio na exei enoxes gia auto pou paei na kanei….!

  Υ.Γ opoia kopela thelei na to mathei kai sti praksi auto den exei para mono na mou afisei to email tis…!!! eimai gyrw sto 1.70 ypsos kai exw 19 cm

 40. ti pipa h ti kaneis h den tin kaneis apo kei kai pera ola ta alla den einai tipota para mono skepseis oi opoies mperdeyoun to atomo kai to kanoun na ftasei se simio na exei enoxes gia auto pou paei na kanei….!

  Υ.Γ opoia kopela thelei na to mathei kai sti praksi auto den exei para mono na mou afisei to email tis…!!! eimai gyrw sto 1.70 ypsos kai exw 19 cm

 41. θεωρω τους αντρες τελευταιους κ ποταπους ολα απο εμας τα περιμενετε εμεις να ειμαστε στη τριχα εμεις να ειμαστε καλες στο κρεβατι εσεις χυνετε κ στ @@ σας μετα δεν σας νοιαζει

  • eksartatai ti antres psareueis….pisteua kai egw to idio me tous prwhn mou kai den ekana pipa se kanenan tous kai basika oute sex h8ela na kanw me tous perisoterous…mexripou eftana se shmeio na tous sixainomai….einai mexri na vreis ton kalo…me auton pou eimai twra…oxi apla 8elw na tou kanw pipa alla tou ormaw kanonika aploustata giati to apolambanw kai egw to sex mazi tou apisteuta me prosexei kai den teleiwnei an de teleiwsw katalabes? einai ston antra… ;)

 42. τι μαλακας εισαι ρε νηκο αντι να κηνηγησεις το θηληκο το ζητας στο πιατο αναρωτιεμε πια αλη θα σου κατσει αν σου εχει κατσει καμια και να σου πω κατι αλλα μην στεναχοριθεισ φενεται οτι εισαι εισαι τοσο απελπησμενος

 43. γιατι να κανουμε πιπες στα αγορια αφου μονο αυτοι περνανε καλα γιαυτο να μας παρατησουν γιαυτη τη σταση στο σεξ

 44. η γυναικα δεν εχει ιδεα πως κανει καποια τσιμπουκι. το σωστο ειναι να ξεκιναει πρωτα με τον αντρα ορθιο. σημαντικο που ξεχασε οτι χρησιμοποιει και την γλωσσα. ΠΟΤΕ ΧΕΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΟΣ. ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ.. Επισης η γυναικα ριχνει που και που λαγνεσ ματιες. η γλωσσα που και που στριφογυριζει στον πουτσοκεφαλο κ.λ.π
  εισαι ασχετη.

 45. θελω πιπα ειμαι 15 και την εχω 17.5 (το ξερω ειναι λιγο μικρο αλλα για καμμια πρωταρα ειναι οτι πρεπει ) :p

 46. Καλά ρε Μέλπω είσαι για τον π….ο κανονικά όμως…Προφανώς και είσαι αγάμητη και πολλά χρόνια κιόλας αυτό βγάζει μάτι.Κοίτα όμως να βρεις κανένα να πηδηχτείς για να ξεμπουκώσεις λίγο καψερό….

 47. καλά οι οδηγίες για τις πιπες είναι απλά respekt, μόνο και μόνο που της διάβασα το κάτω κεφάλι χτυπήσε αφαλό.
  αφτιχος που είναι η κοπέλα δίπλα μου!!!
  αυτό θα πρέπη να το διβάσουν όλες η γυνεκες..

  ανά μπαβο στο δημιουργό…….

 48. το αγορι μου θελει να του παρω πιπα και σκεφτηκα την επομενη φορα που θα παω σπιτι του να το δοκιμασω.. αλλα νιωθω αβολα.. θα πρεπει να του παρω πιπα μεχρι να χυσει η μπορω να σταματησω καποια στιγμη ενδιαμεσα?

 49. το αγορι μου θελει να του παρω πιπα.. δεν το εχω ξανακανει αλλα σκεφτομαι την επομενη φορα που θα παω σπιτι του να το δοκιμασω.. εχω μια απορια ομως! αν νιωθω αβολα τι θα κανω? θα πρεπει να του παρω πιπα μεχρι να χυσει η μπορω να σταματησω καποια στιγμη?

 50. δεν ξερο οταν το διαβασα προατη φορα κατι επαφα ανατριχιασα κανονικα απο πια ηλικια καιπανο εποιτρεπετε να κανις π…….. υπαρχι περιπτοσι να μινοις και εγγηος γιατι δεν καταλαβα…….. τι γινετε

 51. μονο μια απορια εχω τα χειλια πως πρεπει να τα χω; απο μεσα να μην ακουμπανε τα δοντια με το πουλι

  • kala…ok
   θεικη πιπα ειναι αιτια γαμου
   και τι μου λετε εσεις τα ακουω βερεσε….
   και για τυχον ενδιαφερομενες
   στο μαιλ μου
   ειμαι απο χανια

 52. Yaa…eimai 13 k auto ton kairo…dn exw sxesi…enas filos m apo to exoxiko m….m zitise na t parw pipa….alla egw dn to exw xanakanei…dn 9a eimaste se spiti…se toualetes…..m eipe pws ekei pm tha filiomaste…tha m piasei ta opisthia…tha me trabixei konta t…oste na kollisw panw sto peos t….mexri na erethistei…meta tha skipsw k…tha xekinisw…thelw na to kanw…alla dn xerw pws…k dn thelw na me poun poutana…HELPPP

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: