Το πήδημα της απαλλαγής!

Η θητεία του Αλέξανδρου στην παραμεθόριο ήταν μια δύσκολη υπόθεση.
30αρης ο Αλέξανδρος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του αποφάσισε να υπηρετήσει την πατρίδα. Αν και αρχικά σκεφτόταν να το «παίξει» τρελός και να πάρει απολυτήριο με Ι5 για ψυχολογικούς λόγους. Οι αντιδράσεις των γονιών του ήταν τόσο έντονες που τελικά συμβιβάστηκε και αποφάσισε να υπηρετήσει κανονικά τη θητεία.
Παρουσιάστηκε στη Θήβα στο Πυροβολικό. Ιανουάριος ήταν. Αν και είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει Δόκιμος (Έφεδρος Αξιωματικός) αρνήθηκε για λόγους ιδεολογικούς. Δεν γούσταρε με τίποτα να δίνει εντολές. Για τον Αλέξανδρο η ελευθερία του ανθρώπου ήταν το ύψιστο αγαθό.
Σαν απλός στρατιώτης μετά τους δύο πρώτους μήνες παραμονής στη Θήβα του σκάει η μετάθεση για Μυτιλήνη. Η Μονάδα του λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Εκεί ο Αλέξανδρος γνώρισε τη μαλακία του στρατού σε όλο της το μεγαλείο. Κάτι παιδάκια ΕΠΥ και ΕΠΟΠ που μπήκαν στο στρατό με βύσμα και δεν έζησαν τίποτα άλλο να προσπαθούν να πουλήσουν μαγκιά στον Αλέξανδρο.
Μα ο Αλέξανδρος δεν μάσαγε… Ήξερε τόσο καλά τον στρατιωτικό κανονισμό που δύσκολα περνούσαν οι τσαμπουκάδες των μονίμων. Παρόλα αυτά υπέφερε. Τον έτρεχαν. Σκοπιές και αγγαρείες. Η αντίδρασή του τον είχε κάνει στόχο. Όλα τα κομπλεξικά «καραβάνια» ήθελα να τον πηδήξουν!!! Ακόμη και ο Διοικητής της Μονάδος παρόλα που πολλές φορές αναγνώριζε το δίκιο του Αλέξανδρου δεν έκανε κάτι διότι δεν ήθελε «να διαταραχτεί η ισορροπία της Μονάδος του». Άσε που όσες φορές χρειάστηκε να πάρει άδεια ο Αλέξανδρος πάντα η απάντηση του Διοικητή του ήταν όχι. Μέχρι αναβολή σκεφτόταν να πάρει. Μα και πάλι δεν ήθελε να το βάλει στα πόδια. Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος να πολεμήσει… Και ευτυχώς σύντομα θα έβρισκε το «όπλο» να «πολεμήσει» το Διοικητή του και όλη τη μαλακία του στρατού!!!
Η πρώτη απόλαυση του Αλέξανδρου στο στρατόπεδο ήταν το χασίς. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο αλλά από την ανατολική πλευρά του στρατοπέδου όποτε χρειαζόταν με ένα απλό τηλεφώνημα ερχόταν τα τσιγαριλίκια που είχε παραγγείλει.
Η δεύτερη απόλαυση του Αλέξανδρου ήταν η Λυδία!

Τη Λυδία τη γνώρισε σε μια νυχτερινή του έξοδο. 21 ετών η Λυδία , φοιτήτρια στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μέτριο ανάστημα , κοντό μαύρο μαλλί, καστανά μάτια , προκλητικά οπίσθια , μέτριο στήθος. Εκείνο που χαρακτήριζε τη Λυδία δεν ήταν τόσο η ομορφιά της όσο η αύρα της που γοήτευε όποιον μιλούσε. Το άλλο καλό της Λυδίας είναι όταν γούσταρε κάποιον δεν κολλούσε. Πίστευε στην «εν ψυχρώ εκτέλεση». Το ίδιο έκανε και με τον Αλέξανδρο. Τον είδε ένα βράδυ στο “Face’s” , της άρεσε και τον πλησίασε. Μετά από 30 λεπτά βρέθηκε με τον Αλέξανδρο στο φάρο της Μυτιλήνης να πηδιέται. Με πάθος! Και ο Αλέξανδρος να πρέπει να επιστρέψει πίσω στη Μονάδα του… έστω και με 2 ώρες καθυστέρησε επέστρεψε.

matisse-henri-blue-nude-hochformat-2601827.jpg
Η σχέση της Λυδίας και του Αλέξανδρου ολοένα γινόταν και πιο δυνατή.
Αλλά πάντα υπήρχε το μεγάλο εμπόδιο: οι λιγοστές έξοδοι του Αλέξανδρου λόγω «υπηρεσιακών αναγκών» της Μονάδας του και λόγω φυλακών και στερήσεων εξόδου που καθημερινά «έτρωγε» ο Αλέξανδρος.
Μα ένα ανοιξιάτικο βράδυ βρέθηκε η λύση…
Από τη συζήτηση του Αλέξανδρου και της Λυδίας προέκυψε ότι ο Διοικητής του Αλέξανδρου μένει στην ίδια πολυκατοικία που μένει και η Λυδία.
Αμέσως η Λυδία αναφώνησε: «Μωρό μου τέλειωσε η θητεία σου!!!».
«Τρελάθηκες?» της απάντησε ο Αλέξανδρος.
«Άσ’ το πάνω μου και θα δεις» του είπε η Λυδία και η συζήτηση έκλεισε.
Σε δέκα μέρες η Λυδία κάλεσε επειγόντως τον Αλέξανδρο στο σπίτι της. Μάλιστα επειδή δεν μπορούσε να βγει κανονικά με έξοδο από την Μονάδα του αναγκάστηκε να φύγει αργά το βράδυ σκαστός από την ανατολική πύλη του στρατοπέδου.

Ο Αλέξανδρος έκπληκτος κοιτούσε την οθόνη του υπολογιστή της Λυδίας. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό!!!
H Λυδία να γαμιέται με το Διοικητή του!!!
Δεν άντεξε και την χαστούκισε.
Με δάκρυα στα ματιά και με πόνο ψυχής η Λυδία έκανε φιλότιμες προσπάθειες να εξηγήσει στον Αλέξανδρο…

Σε λιγότερο από μία ώρα ο Αλέξανδρος ήταν ήρεμος και ευτυχισμένος!!!

Μπόρεσε και κατάλαβε το μεγαλείο της αγάπης της Λυδίας. Έμαθε ότι η Λυδία μπόρεσε και προσέγγισε τον Διοικητή του και τον παρέσυρε στο κρεβάτι της… με σκοπό να τον εκβιάσει για χάρη του Αλέξανδρου… και με μια μικρή κάμερα μπόρεσε να καταγράψει το πήδημά της με το Διοικητή…

Ο Αλέξανδρος επέστρεψε στο στρατόπεδο κρατώντας ένα CD.
Το CD… της απαλλαγής από τις σκοπιές και τις αγγαρείες!!!
Εκείνο το πρωινό ο Αλέξανδρος δεν ετοιμάστηκε για την πρωινή αναφορά της Μονάδος του. Αντίθετα πήγε στο 1ο Επιτελικό Γραφείο!
Χτύπησε την πόρτα του Διοικητή , του είπε «καλημέρα» και τον ενημέρωσε ότι από σήμερα θα κάνει δουλεία μόνο στο 1ο Γραφείο!!!
Ο Διοικητής δεν πίστευε στα αυτιά του. Τόσο θράσος! Έριξε μπινελίκια στον Αλέξανδρο και 5 μέρες φυλακή για ανάγωγη συμπεριφορά.
Τότε βρήκε την ευκαιρία ο Αλέξανδρος να πάρει το αίμα του πίσω…

«Άκουσέ με καραβάνα. Εγώ τώρα πάω στο θάλαμο να αράξω. Πάρε και δες αυτό το CD και ειδοποίησε με τι θέλεις να γίνει. Προτιμάς να γαμήσεις εμένα με τις μαλακίες του στρατού και να σε κάνω ρόμπα σε όλη τη Μεραρχία και στη γυναίκα σου ή να τη βγάλουμε και οι δυο μας καθαροί?» του είπε ο Αλέξανδρος και πέταξε το CD πάνω στο γραφείο του Διοικητή του.
Σαστισμένος ο Διοικητής δεν πρόλαβε να πει τίποτα. Ο Αλέξανδρος έφυγε χτυπώντας δυνατά την πόρτα του Γραφείου.

Σε λιγότερο από 20 λεπτά ο Αλέξανδρος ήταν και πάλι στο Γραφείο του Διοικητή. Με τον αέρα του νικητή ο Αλέξανδρος άκουγε το Διοικητή να τον ρωτάει «τι θέλεις να κάνω για σένα και τη Λυδία?».
Και ο Αλέξανδρός με αγγελικό χαμόγελο του απάντησε:
«Λυπάμαι κύριε Διοικητή που καταφύγαμε σε ένα τέτοιο αισχρό τρόπο αλλά εγώ και η Λύδια ζούμε ένα παράφορο έρωτα και η στρατιωτική μου θητεία έτσι όπως είναι εδώ μέσα είναι το εμπόδιο μας! Θέλω να βλέπω καθημερινά τη Λυδία! Θέλω να απαλλαγώ από αγγαρείες και σκοπιές και να κάνω δουλειά Γραφείου. Δεν ζητώ τίποτα δύσκολο. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε την τρέλα του έρωτα.»

Η επιθυμία του Αλέξανδρου έγινε πραγματικότητα. Από την επομένη ο Αλέξανδρος μέρα παρα μέρα ήταν έξω. Έκανε μόνο υπηρεσία Γραφέα. Λούφα! Χωρίς σκοπιές και αγγαρείες! Η απαλλαγή του Αλέξανδρου από τα βάρη της στρατιωτικής θητείας! Ένιωθε σαν να έχει πάρει το απολυτήριο από το στρατό! Χαιρόταν τον έρωτα με τη Λυδία.
Ο αρχικός θυμός του για το πήδημα της Λυδίας με το Διοικητή του είχε θαφτεί βαθιά μέσα του… Αναγνώρισε το μεγαλείο της αγάπης της Λυδίας. Να γίνει έστω και για μια φορά πόρνη για χάρη δική του…
Μάλιστα είχε τόσο συμφιλιωθεί με την ιδέα αυτού του πηδήματος που συνθηματικά το αποκαλούσε «το πήδημα της απαλλαγής» …
…και γελούσε με την καρδιά του…
… και τη Λυδία….

Advertisements

6 thoughts on “Το πήδημα της απαλλαγής!

  1. δηλαδή όλα αυτά περί ιδεολογίας ήταν μούφα, δεν με πειράζει που αποδέχτηκε τη πράξη της Λυδίας, με πειράζει που το έκανε προς ίδιον όφελος (σαν μαστρωπός της), και που τελικά έγινε ένα με τον διοικητή του

  2. NTOY KAI ΞΥΛΟ ΡΕ ΣΤΑ ΖΩΑ…ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΤΟΥς ΜΑΖΙ,ΤΟΥς ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΥς.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΤΖΩΛΑΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΟς ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕς.
    ΟΥΣΤ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: