Αρρωστημένη σχέση-Ακατάλληλη ιστορία

Για τη  σχέση του Χάρη και της Άννας μόνο ένας χαρακτηρισμός θα ταίριαζε αρρωστημένη! Μα δεν ήταν μόνο η σχέση αρρωστημένη… και ο Χάρης ήταν άρρωστος. mind.jpg

Με μακροχρόνια νοσηλεία σε  ψυχιατρικά ιδρύματα , με σημάδια στο κορμί και στη ψυχή του.Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι εδώ και τρία χρόνια ο Χάρης ήταν καλά! Εκτός ψυχιατρικής κλινικής με πλήρη κοινωνική ένταξη. Είχε ξεπεράσει τον παλιό του κακό εαυτό.40αρης γκριζομάλλης και γοητευτικός, εργαζόμενος σε  ασφαλιστική εταιρία. Αυτό ήταν το σημερινό πρόσωπο του Χάρη.Στη ζωή του εισβάλει η Άννα. 35 ετών με έναν αποτυχημένο γάμο και ένα παιδί. Η συνάντησή τους  στο εργασιακό περιβάλλον. Αρχικά τυπική σχέση , συναδελφική σχέση. solemn_woman.jpg

Η γνωριμία τους άρχισε να αποκτά άλλες διαστάσεις από τότε που ο Χάρης για εργασιακούς λόγους έφυγε από την Αθήνα και βρέθηκε για δύο μήνες στη Μυτιλήνη. Κάτι από τη μοναξιά , κάτι από τη θάλασσα άρχισε να επικοινωνεί τακτικά με την Άννα με e mail. Αρχικά για ζητήματα εργασίας και μετά για πιο προσωπικά θέματα. Μετά από δύο μήνες η επικοινωνία τους διακατεχόταν από σεξ!  

Και η Άννα και ο Χάρης απορούσαν πως ξαφνικά τους προέκυψε αυτός ο άκρατος ερωτισμός. 

Από την αρχή της σεξ-επικοινωνίας τους ο Χάρης είχε εκφράσει την επιθυμία η πρώτη τους σεξουαλική συνεύρεση να διαφέρει… Ήθελε να ολοκλήρωνε μέσα στο στόμα της Άννας και η Άννα να έπινε το σπέρμα του. Η Άννα στην αρχή θεώρησε πολύ υποτιμητική αυτή την επιθυμία του Χάρη. Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε με email μόνο , να μην έχουν γνωριστεί και να της μιλάει με αυτό τον τρόπο? 

Ο Χάρης όμως μπόρεσε και έπεισε την Άννα. Βλέπεις ήταν πολύ καλός στα λόγια… 

Έτσι και έγινε αμέσως μετά την επιστροφή του Χάρη από τη Μυτιλήνη βρέθηκαν. Σε ένα υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη Εθνική Οδό. Στο αμάξι της Άννας. Μετά τα φιλιά, την είσοδο του Χάρη στο αιδοίο της ακούστηκε η διαταγή του Χάρη: «θέλω να τα πιες» και αμέσως το πέος του κατευθύνθηκε στο στόμα της Άννας. Και η Άννα από πείσμα και τόλμη έκανε πράξη την επιθυμία του Χάρη. Κάτι που το έκανε πρώτη φορά! Εκείνη τη νύχτα η Άννα ένιωθε πολύ περίεργα… μια και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Είπε το παράπονό της στο Χάρη. Μα εκείνος δεν έσωσε σημασία. 

Μετά από μία βδομάδα ο Χάρης και η Άννα βρέθηκαν και πάλι , στο σπίτι του Χάρη. Στον εργασιακό τους χώρο συμπεριφερόταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ωστόσο τα email με καυτό περιεχόμενο αλλά και με ψυχαναλύσεις ήταν καθημερινά και πολλά.Η Άννα πηγαίνοντας στο σπίτι του Χάρη ήταν αποφασισμένη να πάρει τον έλεγχο του κρεβατιού. Να ολοκληρώσει και η ίδια. Το είχε απωθημένο από την προηγούμενη φορά. Γδύθηκε αμέσως , απόλαυσε τα φιλιά του Χάρη. Τον γύρισε ανάσκελα και ανέβηκε επάνω του. Ελέγχοντας το ρυθμό  η Άννα απογειώθηκε… Μετά από πολλά χρόνια ένιωσε και πάλι το μέγιστο οργασμό. Η βαθιά αναπνοή της , το βογκητό της και η έκφραση του προσώπου της τρόμαξαν το Χάρη. Για μια στιγμή σκέφτηκε ο Χάρης «Λες να μου μείνει στο τόπο…?».Μετά από μερικά λεπτά η Άννα είχε συνέλθει . Ευχαρίστησε το Χάρη για την ηδονή που της χάρισε. 

Τις επόμενες ημέρες ο Χάρης άλλαξε συμπεριφορά. Αρνιόταν να βρεθεί σεξουαλικά με την Άννα. Αντίθετα επινοούσε διαρκώς άλλους τρόπους «συνεύρεσης» . Την πρώτη φορά βρέθηκε με την Άννα  για καφέ στη Μητροπόλεως. Μαζί με το καφέ υπήρχε και ένα σοκολατάκι. Ο Χάρης με το πρόσχημα ότι πάει στην τουαλέτα επέστρεψε λέγοντας στην Άννα «αντί για σεξ πάρε το σοκολατάκι» . Με βλέμμα απορίας η Άννα έβαζε το υγρό σοκολατάκι  στη τσάντα της γεμάτο με το σπέρμα του Χάρη. Μόλις χώρισαν από το καφέ την πήρε τηλέφωνο: «Θέλω απόψε το βράδυ να παίξεις το μουνάκι σου και μετά να φας το σοκολατάκι μου».  «Είσαι τρελός» απάντησε η Άννα! Μα το βράδυ έκανε πράξη την επιθυμία του Χάρη και… απόλαυσε το πιο παράξενο σοκολατάκι.  

Σύντομα η Άννα μπήκε στο παιχνίδι του Χάρη… αν και δεν της άρεσε η αποχή από την αληθινή σεξουαλική επαφή. Αλλά η Άννα δεν ήταν ικανή για τέτοια παιχνίδια μόνο μια φορά «προκάλεσε» το Χάρη.

 

Σε μια επόμενη συνάντησή τους η Άννα αρνήθηκε να τον φιλήσει. Έβγαλε την τσίχλα που μασούσε και την έδωσε στο Χάρη. «Πάρε αυτή τη  τσίχλα αντί για φιλί… έχει πολλά φιλιά μέσα της». Ο Χάρης γέλασε και αμέσως άρχισε να μασάει με πάθος την τσίχλα της Άννας. 

Η Άννα διασκέδαζε με το παιχνίδι του Χάρη… επόμενο βήμα ένα εσώρουχο του Χάρη γεμάτο με σπέρμα του. Το χάρισε στην Άννα με την εντολή να το φορέσει και να αυνανιστεί. Και πάλι η Άννα υπάκουσε. Είχε όμως κουραστεί αναζητούσε την αληθινή επαφή. Σε κάθε παράπονο της Άννας ο Χάρης είχε την ίδια απάντηση: «πρέπει να περάσεις από όλα τα στάδια». 

Το επόμενο στάδιο τρόμαξε την Άννα. Ένα χαρτί με τη λέξη  «σ αγαπώ» το δώρο του Χάρη στην Άννα. Που είναι το παράξενο? Το «σ αγαπώ» ήταν γραμμένο με αίμα. Η οργή της Άννας ήταν ασυγκράτητη. Αρκετά είχε αναχθεί τα παιχνίδια του Χάρη. Εκείνο που ήθελε ήταν μια σχέση κανονική και όχι μια σχέση με τέτοια παιχνίδια. Τα δάκρυα του Χάρη στη φυγή της Άννας στάθηκαν ικανά να την γυρίσουν πίσω. Ο Χάρης έδωσε όρκο ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Μετά η σχέση τους θα ήταν φυσιολογική!!!Ζήτησε από την Άννα και πάλι να αυνανιστεί κοιτάζοντας το χαρτί με το αιματοβαμμένο «σ αγαπώ».  Η Άννα και πάλι υπάκουσε.Η κρυφή ελπίδα ήταν ότι την επόμενη φορά θα έκαναν επιτέλους έρωτα. Το ραντεβού ήταν στο σπίτι του Χάρη. Και μόνο αυτό αρκούσε ως εγγύηση για την Άννα ότι δεν θα είχε κανένα παράξενο παιχνίδι η συνάντησή τους. Εξάλλου τα παιχνίδια ο Χάρης τα έκανε σε δημόσιους χώρους με τα «δωράκια» που της χάριζε. Ποτό και τσιγάρο στο σπίτι , ο Χάρης και η Άννα…Μα η Άννα ξύπνησε τρομαγμένη από την εικόνα…. το κορμί της γεμάτο αίματα…ο Χάρης δίπλα της να αιμορραγεί από τον καρπό του χεριού του. Ούρλιαζε η Άννα από το τρόμο και το σοκ που υπέστη. Παρόλα αυτά βρήκε το κουράγιο και κάλεσε το «166». 

Στο νοσοκομείο ο Χάρης. Ευτυχώς συνήλθε. Μοναδικός επισκέπτης η Άννα. Το βλέμμα του Χάρη παγωμένο και απλανές. Ο ιατρός ρώτησε αν υπάρχουν συγγενείς. Η Άννα δε γνώριζε τίποτα. Ποτέ δεν της μίλησε ο Χάρης. Και η αποκάλυψη έσκασε σαν βόμβα. Η Άννα ενημερώθηκε για το παρελθόν του Χάρη. Για το πόσες φορές είχε υπερβεί τα όρια της λογικής… 

Τελευταίο ραντεβού θα ήταν. Ο Χάρης και η Άννα!«Φύγε από μένα» η προσταγή του Χάρη.

«Θα φύγω αλλά πες μου όχι το παρελθόν σου…αλλά γιατί δεν ήθελες να κάνουμε έρωτα … σαν άνθρωποι…ένα οργασμό μου χάρισες και μετά άρχισαν τα παιχνίδια…Γιατί Χάρη?»

 

Ο Χάρης δεν απάντησε στην ερώτηση της Άννας.

Σηκώθηκε , την κοίταξε.«Γιατί Χάρη?» φώναξε η Άννα για δεύτερη φορά.«Μισώ τις γυναίκες που φθάνουν σε οργασμό… γιατί γεννήθηκα από οργασμό» , τα τελευταία λόγια του Χάρη φεύγοντας από το καφέ.Χάθηκε στο πλήθος της πλατείας. cloud-on-my-mind1.jpg

Την επόμενη μέρα ο Χάρης δεν ήρθε στη δουλειά.Η Άννα ανησύχησε. Και είχε δίκιο. Ο Χάρης επέστρεψε… στην απέναντι όχθη… στη ψυχιατρική κλινική.  

 

Advertisements

5 thoughts on “Αρρωστημένη σχέση-Ακατάλληλη ιστορία

  1. Τι ηταν αυτο βρε Γρηγορη ; Γιατι μου το εκανες αυτο νυχτιατικα ; Τι σου ηρθε και το εγραψες αυτο ; Κι εμενα τι μου ηρθε και ανοιξα το PC νυχτιατικα ; Γυρισα λιγο αργα στο σπιτι….ελαφρα πιωμενη….με λενε ΚΑΙ Αννα….εχω λογους να νοσταλγω την Μυτιληνη…..εχω ερωτευθει απο επικοινωνια με e-mail…..σκοτωθηκε στον δρομο ερχομενος να με δει…..υπηρξα ψυχιατρικος ασθενης…..παλια…..Το…»Χαρης» δεν μου λεει τιποτα….ουτε τα αναφερομενα του «βιτσια»….ομως….ομως αυτο το γραπτο γρατσουνισε αγρια παλιες πληγες…..Σαφως και δεν φταις εσυ…..ομως …τι σου ηρθε και το εγραψες αυτο νυχτιατικα ;

  2. @ silia
    είναι μια ιστορία ενός φίλου με ελάχιστες υπερβολές. να ξέρεις ότι η αλήθεια είναι πάντα πιο δραματική από το γραπτά κείμενα.
    Αν σου χάλασα τη νύχτα τι να πω… Συγνώμη… θα επανορώσω με ένα δωράκι: σε πέρασα στα links μου

  3. Παράθεμα: 3 χρόνια ιστορίες…3 χρόνια blogger… « Λ α β ύ ρ ι ν θ ο ς

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: