Αποχαιρετισμός… στο κρεβάτι!!!

Με ένα 39αρι πυρετό και στο κρεβάτι αποχαιρετώ το 2006. Δε ξέρω αν είναι ο ιδανικός αποχαιρετισμός αλλά σίγουρα είναι πρωτότυπος! Επιτέλους μια διαφορετική πρωτοχρονιά.
Το ταξίδι στη συμβατικότητα του χρόνου συνεχίζεται … Κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς σκέφτομαι ότι το μέτρημα του χρόνου είναι μια ανθρώπινη επινόηση. Ότι η χρονολογία 2007 σε άλλους λαούς δε λέει τίποτα μια και έχουν διαφορετικό μέτρημα.
Επομένως? Καλύτερα με ένα 39αρι πυρετό που σίγουρα γίνεται και πιο αντιληπτό και πιο κατανοητό. Είναι κάτι που το βιώνεις… ενώ την αλλαγή του χρόνου πώς να την βιώσεις? Σε 1 δευτερόλεπτο φεύγει μια ολόκληρη χρονιά και έρχεται κάτι νέο!!! Αν το σκεφτείς λογικά πρόκειται για μια τεχνοκρατική επινόηση. Υποψιάζομαι ότι το μέτρημα των χρόνων επινοήθηκε από τους οικονομολόγους. Αυτοί μόνο έχουν την ανάγκη να μετρούν τα χρόνια ΜΑΣ!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και το 2007 θα είμαστε όπως το 2006. Η αυταπάτη ότι κάθε χρόνος κουβαλάει καινούριες ελπίδες και προοπτικές εύκολα πολεμιέται αν σκεφτεί κανείς ότι όποια χρονιά και αν έρθει , όπου και να πάμε πάντα θα κουβαλάμε τον εαυτό μας.

Οπότε μια ευχή μένει: να χτίσεις τον εαυτό σου! Με το πάθος και την αλήθεια.

Κι άλλη ευχή? Να πέσει και ο πυρετός….

2006

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: