Η δημοσιογραφική αλητεία του Νίκου Ευαγγελάτου

Η δημοσιογραφική αλητεία και κατρακυλά δεν έχει όρια!!!
Παρακολούθησα χθες την εκπομπή «Αποδείξεις» με το Νίκο Ευαγγελάτο και φρίκαρα!!! Όχι με αυτά που έδειχνε αλλά γιατί χρωμάτισε την δημοσιογραφία και την Ελλάδα ροζ!!! Μας έκανε όλους ανθρώπους της κλειδαρότρυπας.

Εκμεταλλευόμενος το βιασμό της 16χρόνης ο Νικολάκης ακύρωσε την προγραμματισμένη εκπομπή του για τα κινητά και τους κοριούς και επέλεξε ως θέμα τα ροζ βίντεο των σχολείων!!!

Και ποια η μεγάλη αποκάλυψή του: να δείξει μερικά βιντεάκια που κυκλοφορούν εδώ και μήνες στα κινητά δημοσιογράφων αλλά και εκατοντάδων τηλεθεατών! Και διάλεξε να τα δείξει τώρα που πουλάει το θέμα με τη 16χρονη! Όχι μόνο τα έδειξε αλλά το ίδιο βίντεο έπαιζε ξανά και ξανά για να μας αναλύσεις το βλέμμα της κοπέλας , το αν η πόρτα ήταν ανοιχτή , το αν ήταν πολλά άτομα!

Η απορία είναι η εξής: δε θα μπορούσε να δείξει ένα μόνο βίντεο και μόνο μια φορά?
Γιατί τόσα πολλά βιντεάκια? Αν θέλει να μας καυλώσει το κανάλι που εργάζεται έχει καλή προϊστορία σε «ερωτικές σειρές και ταινίες» . Ας αφήσει να το κάνουν οι «ειδικοί» του ANT1.

To πιο ακραίο : ήταν και ένας υπουργός της κυβέρνησης καλεσμένος και θαυμαστής του Ευαγγελάτου! (Δε θυμάμαι το όνομά του) Δήλωσε αυτός o υπουργός ότι ο Ευαγγελάτος επιτελεί «εκπαιδευτικό έργο». Μάλιστα κύριε Υπουργέ μόνο που παρακαλούμε την άλλη φορά οι οδηγίες για πίπες και πισωκολλητά γαμήσια να είναι πιο κατατοπιστικές.

Και μετά από όλα αυτά λέμε φταίνε τα παιδιά. Τι θα κάνει ένας έφηβος βλέποντας τη χθεσινή εκπομπή? Το πρώτο που θα κάνει είναι να αναζητήσει βίντεο από το δικό του σχολείο και γιατί όχι να δημιουργήσει. Δεν καταλαβαίνουν πως σκέφτονται τα παιδιά και κάνουν τέτοιες εκπομπές???

________________

Παρέμβαση έκανε (ευτυχώς) το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.
Σημειώνει το medianews.gr

το ΕΣΡ το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε να εκδώσει οδηγία με την οποία καλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων και προειδοποιεί ότι «ήδη απομαγνητοφωνούνται τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και ειδικές εκπομπές που αναφέρονται σε περιστατικό που έλαβε χώρα σε γυμνάσιο – λύκειο της Αμαρύνθου Ευβοίας».Το ΕΣΡ επικαλείται άρθρα του Συντάγματος, σύμφωνα με τα οποίο, η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχό του ιδιαίτερα όσον αφορά την ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων ενώ αναφέρει επίσης άρθρο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται να προβάλλονται εικόνες ή ήχοι που επιτείνουν ή προκαλούν πόνο στους εικονιζόμενους ή σε πρόσωπα του αμέσου περιβάλλοντός τους.

Το Συμβούλιο επικαλείται ακόμη άλλο άρθρο σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η παρουσίαση ανηλίκων μέσω εικόνας, ονόματος ή άλλου τρόπου, που να καθιστά σαφή την ταυτότητά τους ή η συμμετοχή τους όταν αυτοί είναι μάρτυρες ή θύματα εγκληματικών ενεργειών ή βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση ενώ υπενθυμίζει ότι δεν δημοσιοποιούνται έγγραφα ή άλλα στοιχεία που γίνονται γνωστά στις αρμόδιες αρχές, στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, της έκτακτης προανάκρισης και γενικότερα της ποινικής διαδικασίας.

Μάλιστα, την ερχόμενη Τρίτη στην τακτική του συνεδρίαση, το ΕΣΡ θα ασχοληθεί ειδικά με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Advertisements

8 thoughts on “Η δημοσιογραφική αλητεία του Νίκου Ευαγγελάτου

 1. Την χρησιμότητα του τηλεκοντρολ την γνωρίζετε ασφαλώς.
  Γιατί δεν πατήσατε το κομβίον;
  Kανείς δεν μπορεί να με κάνει άνθρωπο της κλειδαρότρυπας, αν δεν το θέλω λίιιγο κι εγώ.

 2. Ασφαλώς και γνωρίζω τη χρησιμότητα του τηλεκοντρολ.
  Αλλά είναι μερικές φορές που θέλεις να δεις πόσο «κάτω» θα πάει ο άλλος.
  Και το «κάτω» ήταν ομολογουμένος και η δήλωση του υπουργού.

 3. paidia, molis eida gia prwth fora eidhseis ston skai

  kamoia sxesh me tis trisathlies eidiseis sta ypolopa kanalia

  epishs eksethesan kai mia apopsh paromia me th dikia sou grhgorh

  kalo brady

 4. Αυτή την ιδιότητα της μπύρας δεν την ήξερα, παρ΄ότι έχω κάνει διατριβή πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο!!!!!!! Καταφέρνει να διατηρεί την φωνή σου μελιστάλαχτη και ας είναι τόσο μπάσα.
  VIVA HEINEKEN.

 5. Νομίζω αγαπητέ Γρηγόρη ότι είσαι λίγο υπερβολικός… Το τυπικό «μωσαϊκό» και τη θολούρα τα βάζανε στα επίμαχα σημεία και αφήνανε να φανουν μόνο τα σημαντικά. Ξέρανε τι κάνανε. Από να τα δείχνεις όλα καλύτερα δεν είναι να δείχνεις τα μισά; Για να προκαλέσουν υπερδιέγερση και των σιελογόνων αδένων όσων έβλεπαν το έκαναν. Όπου να ‘ναι θ’ ακούσουμε στις ειδήσεις ότι ξελιγωμένοι παππούδες κυνηγάνε να πιάσουνε τα κωλαράκια ανήλικων κορασίδων.

 6. Γιατί κύριε Παπανδρέου διατηρείτε σε ισχύ το επαίσχυντο άρθρο 38 του Υπαλληλικού Κώδικα που καθιερώνει στην ουσία την ατιμωρησία των δημοσίων υπαλλήλων/ κρατικών λειτουργών που με την παράνομη συμπεριφορά τους προς τους πολίτες, ζημιώνουν τελικά – λόγω των αποζημιωτικών αποφάσεων που εκδίδονται – την περιουσία του δημοσίου την οποία εμείς καλούμαστε, σαν μαλάκες να αναπληρώσουμε, μέσω της επαχθούς φορολογίας μας; Warum Herr Papandreou gepflegt schändliche Artikel 38 der offiziellen Code enthält im Wesentlichen die Straflosigkeit von Amtsträgern / Beamte des rechtswidrigen Verhaltens der Menschen, letztlich zu beschädigen – denn der förderfähigen Entscheidungen – im Eigentum der öffentlichen die wir als, wie Arschlöcher machen, durch die umständliche steuerliche uns?

  Γιατί ποτέ δεν στρέφεται το δημόσιο έναντι των παραπάνω δημοσίων υπαλλήλων/ κρατικών λειτουργών, να κάνει κατάσχεση και αναγκαστική εκτέλεση στις ιδιωτικές περιουσίες τους, π.χ. Warum ich nie wandte sich der Öffentlichkeit gegen diese Beamten / Amtsträger zu machen Durchsetzung und Beschlagnahme von privatem Eigentum, zB σε ένα εξοχικό τους στο Μάτι, όταν οι εν λόγω δημόσιοι υπάλληλοι/λειτουργοί ενεργούν εκ συστήματος, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των πολιτών, σκεπτόμενοι ότι οι ίδιοι δεν διακινδυνεύουν τίποτα, αφού όλα τα σπασμένα θα τα πληρώσει το κράτος, με την έγερση αγωγής αστικής ευθύνης κατά του Δημοσίου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου; einem Ferienhaus in Mati, wo die Beamten / handelnde Beamte auf dem System, die Verletzung der Rechte der Bürger, denken, dass sie nicht riskieren nichts, weil alle die Rechnung bezahlen würde der Staat gegen eine Klage auf Schadensersatz Regierung vor dem Verwaltungsgericht;

  Δείτε την Απόφαση 2304/2009 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών. Siehe auch den Beschluss 2304/2009 des Verwaltungsgerichtshofes von Athen. Γιατί ο μισθοσυντήρητος ή ο χαμηλοσυνταξιούχος Έλληνας πολίτης θα πρέπει να επιμερισθεί, μέσω της φορολογίας που του επιβάλλει η κυβέρνηση, να πληρώσει το επιδικαζόμενο ποσό των 60.000 Ευρώ για τις παρανομίες της Διοίκησης (μη εφαρμογή ακυρωτικών αποφάσεων – αποσιώπηση από τον Εισηγητή μέσα στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών του γεγονότος ότι για τον κρινόμενο είχαν εκδοθεί ήδη δύο ακυρωτικές αποφάσεις για το επίδικο υπό κρίση θέμα); Warum misthosyntiritos oder chamilosyntaxiouchos griechischen Bürger sollte für die Nichtigerklärung variiert werden durch die Besteuerung von verhängte die Regierung gelten die Kosten des Verfahrens vergeben Höhe von 60.000 Euro für die Unregelmäßigkeiten des Schiedsgerichts (Entscheidungen nicht – Offenlegung durch die Berichterstatter in den Obersten Rat Staff Ministerium der Tatsache, dass die beklagte schon Angelegenheit herausgegeben zwei Entscheidungen über die Ungültigkeit Frage in diesem)?

  Καιρός δεν είναι να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών και να παραπεμφθεί η πρώην Υπουργός Εξωτερικών σε δίκη για παράβαση άρθρων του Ποινικού Κώδικα σχετικά με την υποχρέωση εφαρμογής δικαστικών (και μάλιστα ακυρωτικών) αποφάσεων; Das Wetter ist nicht an die Minister die Aufhebung des Gesetzes über die Haftung von und zu den Artikeln beziehen sich die ehemalige Ministerin für auswärtige Angelegenheiten vor Gericht wegen Verletzung des Strafgesetzbuches über die gerichtliche Verpflichtung zur Umsetzung (und sogar Court) Entscheidung?

  Πότε επιτέλους θα σταματήσετε, κύριε Παπανδρέου, να καλύπτετε τα μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών, και να τα αφήσετε έκθετα στις αγωγές αποζημίωσης που θα εγείρονται έναντι των ιδιωτικών περιουσιών τους, ώστε ούτε ο Δημόσιος Τομέας να επιβαρύνεται από τις συνέπειες της παράνομης συμπεριφοράς τους και ούτε φυσικά και εμείς οι μαλάκες οι Έλληνες φορολογούμενοι, αλλά και να μάθουν αυτοί οι κύριοι να προσέχουν και να σέβονται τα δικαιώματα του πολίτη; Wann wirst du aufhören, Herr Papandreou, für den Obersten Rat Beamter im Ministerium für Auswärtige Angelegenheiten, und lassen Sie sie in einer Ausstellung, die Ansprüche auf Schadensersatz gegen den privaten Besitz gebracht, um noch das Verhalten des öffentlichen Sektors leiden unter den Folgen der illegalen und / oder wir natürlich Arschlöcher griechischen Steuerzahler, sondern auch für Herren lernen diese vorsichtig zu sein und die Achtung der Rechte der Bürger?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: