Πορνογραφία (αφιερωμένο στο Βύρωνα Πολύδωρα)

Ο Δημήτρης Δανίκας στο σημερινό του σχόλιο με τίτλο «Πορνογραφία» στην εφημερίδα «Νέα» τα είπε ΟΛΑ για τα «έκτροπα» στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε:

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ εκείνοι, επαναλαμβάνομαι κι εγώ. Ούτε γκάφα της ΕΛ.ΑΣ., ούτε αναρχικοί. Απλώς σκληρή, χυδαία πορνογραφία. Δηλαδή εντεταλμένα όργανα της Ασφάλειας, ανακατεμένοι με καμιά εκατοστή κωλόπαιδα τα κάνουν λίμπα με υπουργική εποπτεία και αστυνομική τάχα μου αδιαφορία. Οι λόγοι απλοί και ορατοί. Πρώτον, να διασύρουμε και να κατασυκοφαντήσουμε τις οργανωμένες πορείες εναντίον της αντιλαϊκής, κυβερνητικής πολιτικής. Και δεύτερον, να κατατρομάξουμε τους νοικοκυραίους ώστε να τους στείλουμε στην αγκαλιά της εννόμου τάξεως, δηλαδή της εθνικοφρόνου Δεξιάς. Τηρουμένων των δυσανάλογων αναλογιών, ό,τι κάνει ο Μπους με Μπιν Λάντεν, ίδια πάνω – κάτω η κολεγιά της κυβέρνησης με την κουκουαλητεία. Από την επανάληψη το δράμα έγινε κωμωδία. Από την επανάληψη η κουλτούρα του Βύρωνα Πολύδωρα έγινε καραφαρσάρα επιπέδου βιντεοκωμωδίας του ’80. Καθένας με το είδος του. Καθένας με το επίπεδο της ταινίας του. Πώς το λένε να δεις. «Ρόδα, τσόντα και κοπάνα»!

Advertisements

One thought on “Πορνογραφία (αφιερωμένο στο Βύρωνα Πολύδωρα)

  1. και οι φουκαριάρηδες οι μαγαζάτορες πάντα ζημιωμένοι… δεν λέω για τις τράπεζες που σπάνε γιατί εκεί είναι ασφαλισμένες.. λέω για τους κακομοίριδες που χάνουν μαγαζιά, αυτοκίνητα και κάθονται και κοιτάνε που χάνεται η περιουσία τους.. αλλά έτσι, υπάρχουν και τα πιόνια…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: