Σύστημα

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών αν δε το ρίξεις στα γέλια η μόνη λύση που σου μένει είναι να κλείσεις την τηλεόραση και τις εφημερίδες. Απαγωγές Πακιστανών , «αυτοκτονία» Ρώσου και στο βάθος η Ελληνική Αστυνομία.
Τα καλά παιδιά!!! Μου αρέσει που κάποιοι λένε να μην πυροβολούμε την Ελληνική Αστυνομία. Να τη σεβόμαστε. Οι ηλίθιοι πολικάντηδες δε ξέρουν ότι ο σεβασμός κατακτείται και δεν επιβάλλεται Για ποιο σεβασμό να μιλάμε όταν οι κακοποιήσεις ελλήνων και αλλοδαπών είναι καθημερινές? Για ποιο σεβασμό να μιλάμε όταν οι πολιτικοί πρόσφυγες αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια και δεν τους χορηγούν πολιτικό άσυλο? Για ποιο σεβασμό να μιλάμε όταν το παρακράτος της ΕΥΠ και οι Άγγλοι πράκτορες κάνουν απαγωγές?
Δυστυχώς η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει. Και δεν έχει αλλάξει διότι ο λογικός διαβασμένος άνθρωπος δεν πάει στο σώμα της Αστυνομίας. Και από την άλλη οι υπουργοί θέλουν μια αστυνομία για τα ρουσφέτια και να εκτελεί τις ξένες εντολές. Αλήθειες που είναι γνωστές μα τίποτα δεν αλλάζει. Όχι δεν μιλάω για ένα κόσμο αναρχίας όπως πολύ θα νομίζουν. Μιλώ για ανθρώπινα δικαιώματα. Και πίσω από το Ρώσο υπάρχει μάνα. Και πίσω από τους νεκρούς αστυνομικούς υπάρχει μάνα. Πιόνια και οι δύο ενός μπουρδελο-συστήματος. Δυστυχώς πίσω από το «μπουρδέλο» τους δεν υπάρχει μάνα και δεν μπορεί να υπάρξει επιείκεια….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: